Tuna58 Simgersin açıkcası bende sezeryana yatkınım o yüzden öyle detaylı soruyorum belirtilerin nelerdi ters olduğuna dair filan diye belki benimkide terstir diye 😂😂
Simgersin Tuna58valla başından belli oluyor bana 32 haftalıkken dedi hala aynı bi ara düzeldi gibi oldu yine aynı 😊
Tuna58 Simgersin bilmiyorum ki genelde kasılma olunca göğsümün altında top gibi oluyo bişey ama bildiğin yuvarlak 😂😂 kafası mı poposu mu bilmiyorum
Ersozburcin Simgersin bebek normal doğumla gelmez ters doğum dedikleri bebeğin makat gelişli olması sezeryan oluyor mecburi olarak cnm
Nursemomm Simgersin bnmde tam makat canm 36 olduk bunun sana veya bebeğe zararı yok sadece sezaryen oluyosun mecburen
Nursemomm Simgersin ah keşke canm ama bnm kızım poposuyla şu an doğum kanalına oturmuş bnm bayadır ters bebeğim son iki haftadır sancılarımı durduruyolar serumlarla dr bu son dedi bidaha durdurmazsak alırız dedi galiba erken gelicek 😔
Simgersin Nursemomm hemen hemen sorunumuz aynı diyebilirim 37 haftayı geçince korkmaya gerek yok allah büyüktür