260814 Simgersin evet ama genelde 37 ve 38 haftada alınıyor çnkü yeri iyice daralıyor hem seni hemde kendi rahtsz oluyormuş öle Söledi doktorm benim ki biraz iri bebek norml olması biraz sıkıntılı olabilr dedi dönse bile
Nezahatozen benim kızımda hep makat geliş sanirim annesine çekecek bi ümit çekmez diye düşünüyorum hadi bakalim 27+3
Simgersin Nezahatozen inşallah diyeceğim ama başından belli ediyorlar kendilerini allah büyüktür herşeyde vardır bir hayır 😊
Nezahatozen Simgersin ne yazıkki mesela bende makat geliş olarak gelmişim çok küçükken o zaman doktor bilmiş değişmez diye tabi o zamanlar hep normal doğum olunca o şekilde doğurmuş annem
Elvn Simgersin ayniyiz bnde bgn gtcm doktra en son bnmkide makatti ama suan bilmym ogrencm bgn nasipse ama 39a kdar donme ihtimali vr
Simgersin Nezahatozen hiç zannetmiyorum doktor kesinlikle dönmez dedi 36 haftaya kadar gelmişse dönmesi zor diyor bir de baskı çok yapıyor Rahime oturmuş resmen poposuyla
Busrali5858 260814 31. Haftada 3300 ku😳 masallah. Neler yiyip ictiniz ben 30+5 olup yarin gidecm 1500 a raziyim😀😀
260814 Busrali5858 muz kaşar ceviz fındık peynir yumurta bunları asla ihmal etmedim etmiyorum da ve bol bol yeşillik ☺️ Bende nasl böle oldu anlamadım valla ve 55 kiloyla hamile kaldım 65 kiloyum Şuan ☺️
Liya00 Simgersin Simgersin 35+2 yim canım doktor makat gelişte değil popo yerine ayakları rahim ağzında dedi dönmesini bekleriz ama biraz zor dedi. Donmezse de mecburi 15 mayısta sezeryan olucam.
260814 Busrali5858 genetik olabilr dedi şekerden faln şüphelendi ama hiç birşeyimiz çıkmadı ve annmde böle doğurmuş bZi gerçekten genetik olduğuna inanıyorum ☺️