Merhaba kızlar bana kullanıp memnun kaldığınız hamile taytı ya da pantolonu markası önerebilir misiniz ❤️ Dışarda giyileceklerden de olabilir ev için de olabilir ikisine de ihtiyacım var
    De facto’dan bi tane aldım. İnternetten sipariş verince baya bi büyük çıktı 😂 değiştirmedim de ama kumaşını beğendim 😬
    Geçen hafta bime gelmişti burdan birisi tavsiye etmişti ben de aldım efsane güzel, kaldıysa alabilirsiniz çoooook rahat 😌
      Lcw'den alabilirsiniz ama pantolonu mutlaka deneyip alın ben normalde 40 giyiyordum ama bol oldu 40 bedeni 38 aldim memnunum. Taytlari da güzel özellikle yaz için ince kumaşı darlamiyor.
      @espalp ben de internetten bakıyorum kendi bedenimden büyük sipariş etmeyi düşünüyordum inşallah çok büyük gelmez
        @Glsnvl canım pentinin kumaşı nasıl sporcu taytı gibi mi diz izi yapmayanlardan, dışarda rahat olur
          @Selindrella hamile giyimlerin bedenlerini normalden daha büyük yapıyorlar herhalde 🙂 ben de deneyip alayım dedim ama mğazada dolaş dolaş halim kalmıyo internetten sipariş edicem
          butterfly4 zaten giyince direk vücudun şeklini aşıyor canım çok rahat iz falan da olmuyor sporcu taytı gibi sert degil ama
          butterfly4 ben pentiden aldım taytı çok rahat ve şık spor taytı gibi kaliteli kumaşı hamile pantolonu da defactodan aldım slim fit siyah kot onu da kullanıyorum çok memnununm
          butterfly4 pentiden aldım ve mükemmel ötesi birşey kurtarıcım valla pantolon bile giymiyorum diyer taytlar gibi bollaşmıyor iz yapmıyor iç göstermiyor eşimin ve benim gönül rahatlığıyla kullanıyorum 🙈 ( iç göstermediği için giymeme karışmıyor ) 😂