butterfly4 zaten giyince direk vücudun şeklini aşıyor canım çok rahat iz falan da olmuyor sporcu taytı gibi sert degil ama
butterfly4 ben pentiden aldım taytı çok rahat ve şık spor taytı gibi kaliteli kumaşı hamile pantolonu da defactodan aldım slim fit siyah kot onu da kullanıyorum çok memnununm
butterfly4 pentiden aldım ve mükemmel ötesi birşey kurtarıcım valla pantolon bile giymiyorum diyer taytlar gibi bollaşmıyor iz yapmıyor iç göstermiyor eşimin ve benim gönül rahatlığıyla kullanıyorum 🙈 ( iç göstermediği için giymeme karışmıyor ) 😂
    butterfly4 kaç kilosunux ona göre tavsiyedr bulunayım lcw ve defactonun pantalonları ve taytları bana çok büyük olmuştu h&m taytların xs uda var o yüzde ben h&m den alabildim doğuma yakın lcw olur
    @Krispiim16 çok iyi 🙂 tatlım ben daha 5,5 aylık oldum, gittikçe de havalar ısınacak, acaba Haziran Temmuz aylarında giyebilir miyim o taytı, kalın mı
      butterfly4 o zaman lcw defacto small olur sana canım çok çeşit yok ama siyah tayt alabilirsin normal beli bol taytlarında büyük bedeni olur ben karnımın üstüne çıkaramıuorum hiç bişeyi karnım açık yatıyorum geceleri bunalıyorum
      Krispiim16 yaaa gerçekten mi? İlk fırsatta tekrar bakıcam. Bana gösterdikleri biraz külotlu çorap gşbiyidi içime sinmedi almadım. Sizinki de öyle mi yoksa farklı mı?
        butterfly4 kesinlikle lcw. Çok rahat hiç esneme solma vs yapmadı. 1 beden küçük almak lazım, ben 38 giyiyordum 36 aldım
        butterfly4 lcw da var rahatlat ama çabuk bolaroyorlar. Di arkaları faşan boşa kalıyo 😊 çorap tayt sevdiğimden calzadonia die bir marka var çorap vs satıyo birazcık pahalıya almıştım ama 20. Haftadan beri giyiyorum çok memnunum 😊