Darkrose Rabia2019 Off bu isim işi gerçekten en zoru sanırım 😕 Farklı isim fikirleriniz varsa onlarida alabilirim . Ayazın yanına uyacak
Darkrose oguzs Gercekten oyle bu zmana kadar ismi bu olur dedik ama biraz sıkntılı olunca ismi etkileyebilir diye dusunduk 😑 Gercekten cok zor erkek bebege isim bulmak 😏
Rabia2019 Darkrose ilk müslüman olan sahabilerden, peygamber efendimizin yakın dostu ve en önemlisi kuranda adı geçen tek sahabi 😊
gksuaks Darkrose Ayaz batın bence kulağa güzel geliyor birbirine de uymuş iki isimde güzel. Bence çok fazla da düşünmeyin kafası karışıyor insanın bi süre sonra.
Darkrose Mimnak Google da arastirirken bulduk bizde hem biraz farkli geldi ama Ayaz Batın olarak uydumu onu pek bilemedim 😊
Hayta Batın ismini bende çok istemiştim ama Allah in isimlerini koyarken Abdul yada Abdüs ekinin gelmesi gerekiyor. Abdulbatin Abdussamed gibi o yüzden vazgectim
Darkrose Rabia2019 hadi ya aslinda cok guzel bi isim anlamida guzelmis ama esin istemiyorsa artik orasina diyebilecegim bir sey kalmiyor 🤷♀️