Zeytinusss Elifee dikkat ettim derken canım ne yaptın mesela ? Bayağı diyet mı uyguladın yoksa belli şeyler mı yemedin
Elifee Zeytinusss mesela ekmek nerdeyse hiç tüketmiyorum tatlı çikolata tarzı hiç yemiyorum hamur işi uzak duruyorum midemi şişirmiyorum az az yiyorum almadım canım öyle yapınca
hunilimom Cnsmrc bende 100 ile doguma giricem diyordum daha 5 hafta var doğuma şimdiden 101 olmuşum 🙄 kollarımdan kilo aldım sanırım kıyafetlerim kollardan olmuyor tuzu tamammen kesicem artık
Cnsmrc hunilimom ben zaten çok tuz tüketmem sevmiyorum çünkü haftada 4 gün 1 saat yürüyüş yapmaya dikkat ediyorum sadece 3 öğünüm var arada hiçbirşey yemiyorum ama yine alıyorum nasıl olcak böyle bilmiyorum hamile kalmadan önce hiç dikkat etmezdim halbuki şimdi çok kilo almaya başladım üzülüyorum
efsanee_ Bluedreams ben 68 kg.La hamile kaldım ama 🙈 Yani alt yapım sağlamdı 😂 Sen kaç kg hamile kaldın. Çevremdeki herkes bu kilonun çok normal olduğunu söylüyor
hunilimom Cnsmrc kaya tuzu kullanıyorum hergün 7 bin adım atıyorum 4 litre su içiyorum ama alıyorum 2 öğün yiyorum arada çok kaçamak yapıyorum ama tatlıyı kesemedim malesef
Aselmoms Minik1360 bn 7 aylığım 17 kilo aldım cok zayıf oldugumdan belli olmuyor benimki cok yemekten oldu bu ara biraz durdurdum kendimi bakalim :)))
Catsmomy Bende 27 hafta 12 kg çokta yemiyorum nasıl aldım bilmiyorum cok hareketliyim yürüyüş falan da yaparım hep ama doktora gidicem çekiniyorum kızıyor çünkü kilo aldığım için 😭
Cnsmrc hunilimom bende de ufak bir tatlı sıkıntısı var maalesef 🙈bünyede kiloya müsait tüp bebek aşamasındaki ilaçlar falan hepsi bana hamile kalmadan 10 kilo aldırmıştı aslında en çok ona üzülüyorum zaten
Cnsmrc hunilimom sağlıkla doğurmak nasip olsun inşallah şuan tek duamız bu tabiki inşallah veririz hepsini sonra
Cnsmrc hunilimom ya ben hanimilelik öncesinde zaten rahatsız oluyordum vücut taşımakta zorlanıyor ayak ağrısı bel ağrısı çok yaşıyordum hareketler ağırlaşıyor yürümek daha zor geliyor.. sağlık için vermek istiyorum başka bişeyden değil yoksa fizik olarak rahatsız değilim boyum çok uzun olduğu için öyle abes görünmüyorum
hunilimom Cnsmrc kilo aldigin için ayaklarım davul gibi oldu ağrıyor artık bacaklarim tartmiyor yada alışık değil bu kiloya ondan bacaklar şaşırdı benimde 173 boyum herzaman iri biriydim 14 kilo aldım ama gören herkes ayy hiç kilo almamışsın sadece şişmişsin felan diyorlar bense eski fotolarıma bakıyorum azıcık yanaklar felan şişmiş tabi👩👧🤗
kbraknt @Minik1360 Canim sekerin yoksa kendine sıkıntı etme tabiki dikkat et hamur işi ekmek tuz yeme ama psikolojinide bozma insan kafasina takınca alıp almamayi bu defa daha kötü oluyo gobegininde keyfini çıkar bende 31+5 oldum sadece 2 kilo aldim en büyük istegimdi hamile fotografi çektirmek ama hamile gibi durmuyorum resimde hiç belli olmuyo almasanda böyle oluyo sağlıklı olsun bebisler sen canını sıkma verilir hepsi