• Gebelik
  • 32 haftalıklar burada mı ☺️

Kahramanlar sizin yaptığınız iyi birsey degil ki hadi karninuzda öldü nerden bileceksiniz sancim var diyorsunuz ve doktora gitmiyorsunuz kuvezde kalabilir ne olacakki.26 haftdlik diguran var
Kahramanlar ama şuan doğmasınin erken değil mi canım bu sıkıntılarını doktorunla paylaştın mı
Yamanbebek bugün 32 haftalık olduk canım dün doktordaydım 2100 dedi bana da iyi dedi diğer değerlerinde iyiymiş haftasından önce ama korkulacak kadar önde değil güzel kilosu dedi canım
Yamanbebek bizde 32 haftalığız ikiz kızlarımla beş gündür hastanedeyiz kasılmalarım var doğumu durdurmaya çalışıyoruz kızlar bize dua edin lütfen 🙏 en son Bi on günce 1750 küsürlerdi ikisi de
Damlalokum eşim 27 Nisanda gelecek jandarma il dışında hastane de merkezde zaten şimdi gitmem imkansız canım otobüs ile giderim ama o çok yorucu oluyor bir hafta daha beklemem lazım maalesef nidikart verdi Dr 3 saate kadar fayda ediyor sonra yine sancı oluyor sabah akşam içiyorum onu arttırsam mı acaba
    Kahramanlar bende nidicard içiyorum artı progestan hap içiyorum iğne yiyorum serum da veriyorlar anca sancım duruyor. Sen kafana göre arttırma nidicardı doktorunu arama şansın yok mu ne sıklıkta kasılma oluyor
      Damlalokum Dr arararım da bugün pazar hastanede yoktur ki ancak yarın ulaşırım burdaki doğum evine mi gitsem acaba nst bağlarlar mı acaba 36 dan önce bağlamıyorlar dedi bir arkadaş