Eikra son 4 haftada çok alıyorlar
Bebğimin kilosu
Yasemincifci
Bakalım ya sağlığı yerinde olsunda kiloyu anne sütüylede alacaktır heralde
Bakalım ya sağlığı yerinde olsunda kiloyu anne sütüylede alacaktır heralde
Kuzusarmasi
Sezeryan demedi önümüzdeki hafta çatı muanesi yapacak normalde demedi ama
Sezeryan demedi önümüzdeki hafta çatı muanesi yapacak normalde demedi ama
Ben 2.800 dogmusum 40 haftamda saglikli olmusum annemin dedigine gore. Hemde kolay oluyor az kilolu bebek. Ama ben kendim cok zor dogum yaptim . Bebegim 4.200 dogdu canimdan can aldi resmen :)))
Kuzusarmasi ay çok sevindim ben de kahvaltı iyi yapıyorum ama yemek pek yiyemiyorum. Bebeğim de 1 hafta geriden geliyor 😐 inşallah biz de toparlanırız
Kuzusarmasi merhaba benim bebeğimde 35 haftalık 2 kilo 140 gram sizinkine benzer ne yediniz acaba 3500 oldu
Eikra alır cnm
Goksu valla canım özellikle bişey yemedim ama kahvaltılık çok tükettim köy peyniri tereyağı falan ☺️
Mayasey toparlarsın canım benimkide gerideydi 1 hafta
Mayasey hatta akşam 10 da çay demledim yine kahvaltılık hazırladım yedim 😂
Kuzusarmasi benim de çok zamanım öyle geçiyor. Yemek yiyemez oldum etten tiksiniyorum artık, sebze yemeği yapan da olmayınca en iyisi kahvaltı
Kızlar ben 23haftalığım iştahm hiç yok bazen günde bi öğün yiyorum biraz çok yesem kusuyorm napıcam 😟
Eikra tatlim kilolu olmasi saglikli olacagi anlamina gelmiyor kilosu genetik olarak degisir her gebelik ayni olmaz daha 5 haftan var 3 kiloyu gecer bol su ic
Kuzusarmasi canım 23lü haftalarda bebeğin ne kdrdı
Mayasey aynen canım ☺️ Valla bişey dimmi bünyeyle alakalı ya kimi ne yesede bebeğe yarıyo kimiside okadar özenip seçici yiyo ama yaramıyo benim bir arkadaşım vardı zavallım hamileyken eşi terketti yicek ekmeği yoktu zaten psikolojikmende kendine bakamadı bile bebek tosuncuk oldu maşallah 🧿 Herşey Allahtan biz elçiyiz yani bazen bazı şeylere şükredip çok ta pinpirikli olmamak lazım ben öyle yaptım ☺️
33 hafta 2800 gr bende kilo almasın artık diye dua edicem az kaldı... herkesin derdi başka 😊