Eylul_lll Aasibel Sözde spinal canım ama bebek çıkana kadar çok canım yandı herşeyi hissettim tam uyumadı anestezi uzmanı yüzünden zehir oldu bana bu doğum 😔
Aasibel Eylul_lll hadi ya çok büyük talihsizlik canım. Üzüldüm adına. Açıkcası bende böyle birley başıma gelir diye korkuyorum ama Rabbime emanetiz artık ne gelirse başımıza ondan..
Elifelif49 Seheryvz yok sadece ağrı kesici verdi 3 gundur dikişinin ortasından iltihap akıyo sezde oldumu hic
Seheryvz Elifelif49 hyr canm öyle bişey olmadı ama genelde sezeryan olanların coğuna antibiyotik veriliyormuş beni o toparladı ilk günler içmedim bebeği emziremem diye sonra içmen lazım dediler iyikide kullandım halada devam ediyorum hemen kesti ağrılarımı
Babyloading Elifelif49 iltihap akıyorsa doktorunuzla görüşmeniz lazım enfekte olmuş demek ki ağrılarınız ondan oluyordur. Antibiyotik verir ihmal etmeyin
Kubrakose Elifelif49 aynı durumdayım bas bas bağırıyorum canım wc ye gitmek ölüm gibi geliyor artık doktor uç kenarların agrıması normal dedi ama ufacık yerin acayip yakması normal mi düşünmeye başladım
Elifelif49 Kubrakose bende herkeste varsa normal ben lavaboda çok zorlanmıyorum klozet kullaniyorum daha rahat
Kubrakose Elifelif49 aynen canım zamanla geçeçek ama zor oluyor yürürken birden yanıyor ufacıcık bir nokta canım kesiliyor acıyada dayanıklıyımdır ama bunun ki başka geliyor
Kahramanlar İki normal doğum çok kolaydı şimdi sezeryan olmak zorundayım 20 güne kadar 🙈korktum açıkçası
SevgibiR Elifelif49 yok kız geçti acimiyo artık korkma öle alistm oturmuyom yatiyom da fazla yastıkla yatiyom 10 günde geçti ağrı o kadar surmuyo
Elifelif49 SevgibiR ayy inşallah benim bugün 10 oldu dikişler hala duruyor iltihap çok akiyo su gibi normalmi acaba
Gizem_miros Elifelif49 dumduz nasil uzanacaksin canim dikislisin kesik yara suan oran nasil uzanacan yan uzanacaksin tabiki duz uzanirsan dikis gerilir agrinda olur norml yani