Babyloading Elifelif49 iltihap akıyorsa doktorunuzla görüşmeniz lazım enfekte olmuş demek ki ağrılarınız ondan oluyordur. Antibiyotik verir ihmal etmeyin
Elifelif49 Kahramanlar hm hayırlısı ya korkma valla sadece ilk hastanede ayağa kalkıp yürümek biraz zorluyor insanı ondan sonrası normal ağrılar onlarda 10 güne geçiyor
Kubrakose Elifelif49 yok akmıyor temiz yapıştırma yapmışlar eşim bakıyor hergün olmadı öyle sizin iltihaplandımı
Seheryvz Elifelif49 antibiyotiği kendin alıp kullanma cnım bide emziriyorsan sakın zaten bilemedim şuan doktorun öyle uygun gördü demekkş
Elifelif49 SevgibiR ayy inşallah benim bugün 10 oldu dikişler hala duruyor iltihap çok akiyo su gibi normalmi acaba
Kahramanlar Elifelif49 merak işte korkmamıza rağmen bir merak eninde sonunda bu bebişler çıkacak ordan ya normal doğumla doğum öncesi ağrı ya sezeryan ile doğum sonrası her ikisi de acıyor kaçarı yok kuzular için dayanacağız ne yapalım
Gizem_miros Elifelif49 ay yok daha neler ya 10 aylik oglum 5 aylik ikinci ogluma hamileyim hemen ayagi kalkip ikinciye bile hamile kaldim ya su salak insanlara inanmayin allah askina ole olsa ben ikinciyi yapamazdim oglum 5 aylikken kaldim hamile ,😀😀
Elifelif49 Kahramanlar ama gerçekten bazıları çok abartiyordu okadar zor değil sezeryan normal doğumu bilmiyorum ama sezeryan okadar zor değil