DemetDigesu Dilanyilmaz55 evet sankı bır lıtre glecek damla bıle olsa asırı rahatsız edıyor mesaneye baskı yapıyor bebek ondan
Dilanyilmaz55 DemetDigesu ayy allah yardımcımız olsun valla bu kadar sıkıntıya inşallah sağ salim alırız kucağınıza
oykusss alyavetuna Eee balımmmm hayat eğlenceli olunca geçiyor 🤣🤣 Eşimle markete gidemiyoruzz, bez bağlayıp gideceğim böyle giderse 🤣 yeter artık gene mi çiş diyor her seferinde 🤣🤣
alyavetuna oykusss ayyy xanim benim 😂❤ güzel zorluklar bunlar çok şükür bende senin komşu kedin gibiyim 😂 ilk zamanlar çıkışıyordum tuvalete bu hafta azaldı 😂
oykusss Dilanyilmaz55 Ahahahhaha evet çok fena kokuyor bide bizim ki kış bebesi olacak , yandık valla salonda 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
DemetDigesu Dilanyilmaz55 amın canım bırde mıde yanması olmasa bulantım gectı cok sukur devam etseydı cocuguda kusacaktım yakında🤣🤣🤣🤣
Dilanyilmaz55 DemetDigesu ohh iyi geçtiyse ben hala çekiyorum demen gibi o anda çocuk çıkıcak diye aklım gidiyo 😂😂😂
Rbs111 oykusss kuzum 7. Haftamda öyleydim şimdi 8+4 ama bu haftada mesela gece bile uyuyamıyorum uykudan nefret eder hale geldim 1 haftada 😂😂😂😂
Dilanyilmaz55 oykusss bende 10 ay önce istanbuldaydim orda doğdum büyüdüm buraya gelin geldim ama ailem orda belki birgün görüşmek nasip olur 😊
oykusss Dilanyilmaz55 gelirsen neden olmasın. Ben hiç gitmedim samsuna, ama oralar da çok güzeldir yeşil yeşil 🤦