Edayslm Dondu01 darısı bana inş canım bizimkide göremedi çünkü baya açılı bakman gerekiyor görmen icin:) bandın izi falan diyordum ama burda o kadar cokmuş ki böyle görüpte hamile kalan umutlanmamak elde değil inan😍
Edayslm SeymaTevfik vericem canım bugün kan. Testin kagıdını hic okumadım valla ama öyle görüpte hamile olan çok
Zmrtbdk Edayslm ben de görüyorum hayalet çizgiyi.Çok erken olduğu için öyle olabilir.1-2 gün içinde sabah ilk idrarla yap bakalım canım.Yapabiliyorsan daha iyisi kan verebilirsin o kesin olur artık.
Zmrtbdk Edayslm düşük de olsa bir değer çıkar eğer gebelik varsa canım.Hayırlısı olsun.Buraya da yaz lütfen sonucunu.Merak ederiz 🤗
Zerefshan Edayslm 😂 çok heyecanlı bir bekleyiş ilk önce kanda da az çıkar ama belli olur . Ulstrasonda görmek için biraz beklemek gerekir sadece 😂 ben sonucu aldığımda ağlamıştım 😂
Edayslm Zerefshan ayy benimde aglayacagım kesin canım Zaten. Akşam acile giderm yada bi test daha yaparım
Edayslm Edayslm Kumru82 canım bidaha yaptım test artış mı var sanki bakarmısın üstteki gebelik alttaki ovülasyon
BurcuY Edayslm yok artık ne kadar çok istemiş 🙄acile şimdi de gidebilrisin canım akşamı bekleme bence
Kumru82 Edayslm dahıliye gittim canım bende troidlerime falan bakdırdim o sekilde süpheli bi durum var dedim istedim kadıb doğuma gitmedim :)