Edayslm Edayslm egemn_mom3 https://i.hizliresim.com/Gmaz3y.jpg üstteki gebelik tekrar yaptım alttaki ovülasyon
Yenidilek Edayslm 15 TL ye yapıyorlar özelde o nasıl bir özelmiş. Gebelik testi yaptıracaksın altı üstü. Akşamı bekle hadi inşallah bu kandil günü allahım sana da versin
Szekiye Edayslm gebelik testi tek yapılıyor hastaneden ziyade tıp merkezleri uygun oluyor hastane muayene açıyor yada siğorta acile git başım dönüyor midem agrıyor de ücretsiz yaparlar
Kumru82 Edayslm dahıliye gittim canım bende troidlerime falan bakdırdim o sekilde süpheli bi durum var dedim istedim kadıb doğuma gitmedim :)
Edayslm Kumru82 artar degerlerin canım pazartesi bidaha ver kan bakalım bende sabah test yaparım yada gece acile giderim
Uykusuzzt Edayslm ayy vallahi bi an ilk test yapışım geldi aklıma çabuk çişim gelsin diye ardarda su içiyordum test yapabilmek için ahahaha Allah gönlüne göre versin inşallah ama bence hamilesin 🙏
Happy12 Edayslm Hayalet çizgi var canım ama kan ver sen öyle umutlan .. testlere güven olmaz yanıltabiliyor çünkü
Edayslm Yenidilek amin canım mübarek kandil günü dualarımız kabul olsun inş valla bencede pahalıydı cıktım geldim geri bende
Edayslm Yenidilek valla özel istek oldugu icin 75 tk verdik dün gecede gündüz gitsem kadın doguma 15 tl mi oluyor bilemedim niye böyle pahalı
Edayslm Ozgektn canım özele gittim kan icin veremedim 150 tl istedi yarın sabahki idrarımla bidaha test yapcam ona görede doktora gidecem