Edayslm Sevdaninmucizesi valla belirsizlik en kötüsü zaten bu umutlu bekleyise hasta olursam üzülürüm en iyisi gidip kendim ögreneyim kanda
Edayslm kocisininprensesi yok yapamadım öglen hastaneye gidicem ayy kafamda deli sorular ya cıkmazda zönk fiye kalırsam diye:(
Edayslm kocisininprensesi canım bidaha yaptım test artış mı var sanki bakarmısın üstteki gebelik alttaki ovülasyon
Edayslm Kumru82 ayy umutlandım haa senin ilk testte benimki gibi cıkmıştı ya belki benimde koyulaşır sonradan ne dersin ay inş😍😍
BurcuY Edayslm kan verdin mi acaba akşamdan beri bende merak ettim seni🙈 bende gördüm ikinci çizgiyi bu arada
Edayslm Edayslm Kumru82 canım bidaha yaptım test artış mı var sanki bakarmısın üstteki gebelik alttaki ovülasyon
Edayslm Zerefshan ayy inş canım vardır ne kadar çokmuş benim gibi bunu yaşayan bugün kan vercem dayanamadım🙊
Edayslm Zerefshan canım bidaha yaptım test artış mı var sanki bakarmısın üstteki gebelik alttaki ovülasyon
Edayslm Dondu01 darısı bana inş canım bizimkide göremedi çünkü baya açılı bakman gerekiyor görmen icin:) bandın izi falan diyordum ama burda o kadar cokmuş ki böyle görüpte hamile kalan umutlanmamak elde değil inan😍
Edayslm Dondu01 canım bidaha yaptım test artış mı var sanki bakarmısın üstteki gebelik alttaki ovülasyon
SeymaTevfik Edayslm testlerin üzerinde yazıyor hayalet çizgi de olsa genesin demek diye yanlış hatırlamıyosam hemen bi kan ver beklemeden
Edayslm SeymaTevfik vericem canım bugün kan. Testin kagıdını hic okumadım valla ama öyle görüpte hamile olan çok
Edayslm BurcuY canım bidaha yaptım test artış mı var sanki bakarmısın üstteki gebelik alttaki ovülasyon
Zerefshan Edayslm 😂 çok heyecanlı bir bekleyiş ilk önce kanda da az çıkar ama belli olur . Ulstrasonda görmek için biraz beklemek gerekir sadece 😂 ben sonucu aldığımda ağlamıştım 😂