Bilgeferhat Edayslm canım resmi siyah beyaz efekt yap daha net belli olur biz ablamın öyle anlamıştık var gibi 😊
Edayslm Derin6565 bal damlıyo agzından arkadaşım yaa umarım yanılmayız dün bikr o pskolojiyle uyudum valla
Derin6565 Edayslm benim iki gebeligimde de böyle cıktı teste bende adet günümden önce yapmıştım sonuç ikiside hamilelik le sonuçlandı
Edayslm Mutlubebegim aynen aynen bende telin ısıgını tutuyorum öyle görünüyordu hatta bandın izi falan heralde dedim:(
Sevdaninmucizesi Edayslm bende çizgi gördüm ama yine de kan testi yaptır hemen için rahat etsin belirsizlikten kurtulmuş olurdun canım inşallah bizim de gördüğümüz gibi pozitif çıkar sonucun ama bence de var gibi😍
Edayslm Sevdaninmucizesi valla belirsizlik en kötüsü zaten bu umutlu bekleyise hasta olursam üzülürüm en iyisi gidip kendim ögreneyim kanda
Edayslm Dileqim ahh umut oldun yüreğime inan yaa sen diyorsan doğrudur inş:) bugün bir daha yapıcam idrar bakalın
Edayslm Deletedmom133 ayy inş canımm yaa kan vercem idrar testinde artış olmaz aynı cıkar diye korkuyorum öyle olursa negatif düşünürüm çünkü:(