Gonulnecati Deletedmom3342 merhabalar bende Aralık annesiyim ikinci hamileliğim ilki boş gebelik oldu 2:30 Aylık ilken alındı şimdi yeniden anneyim yarın ilk doktor randevum büyük bir heyecan var 6+2 umarım sağlık ile bebeğimi görebilirim hayırlısı ile allah sağ Salim sağlık ile kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🏻
Minikshii Gonulnecati bos gebelik oldugu kaçıncı haftada anlasıldı. Kese iz kaç mmdi kan degeriniz kaçtı? Benimde bos gebelik ihtimali var
GKBR2 Selam12 yaaaaa bu mübarek günde 🥰 Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin ❤️ Hayırlı olsun çok sevindim 🙏🏻
Dilankrgc Selam12 çok sevindim allah sağ salim kucaklarimiza almayı nasip etsin hepimize bu mübarek günde inşallah 😊
Gulhan46 Asmuas aaaa gerçekten çok yakınız, Tutku lahmacun bizim sıcak pide aldığımız yer 😁😁 tanışmak isterim tabii ki 😌😌
Elif28 Mutlu_E neden gitmiw sebebi ne biliyor musunuz? Onun hastasıydiniz galiba gidicekmisiniz yakaciga
Naz60 Elif28 Konak hastanesi Ergün Bey çok memnunum birçok tanıdığımda onu tercih etti aynen devam edicem yinede teşekkürler :)
Mutlu_E Elif28 hastanede çekememezlik varmış o şekilde söyledi can bey, yanına gittim geçen gün gayet iyi, siz hastasımıydınız ?
Elif28 Mutlu_E evet bende hastasıyım. Devlete gitmesine cok cok sasirdim. Ne kadarlik hamilesiniz. Cok memnundum can beyden ben. Oraya mi devam ediceksiniz