Elif28 Mutlu_E evet bende hastasıyım. Devlete gitmesine cok cok sasirdim. Ne kadarlik hamilesiniz. Cok memnundum can beyden ben. Oraya mi devam ediceksiniz
Mutlu_E Elif28 aslında can bey hastalarına gideceğini söylemişti size söylemedimi ? Daha yeni gebelik benimki Allahımın izniyle.
Dilankrgc Selam12 çok sevindim allah sağ salim kucaklarimiza almayı nasip etsin hepimize bu mübarek günde inşallah 😊
Mutlu_E Naz60 muane ücreti ne kadar canım ? Birde kan falan testine ücret ne ödeniyor ? Cevaplarsan sevinirim ❤️
Naz60 Mutlu_E Normalde 230 gebelik olduğu için 130 lira canım Test yaptırmadım hiç 2 hafta sonra gidicem testlerim için ama özel hastane sonuçta uygun değildir fiyatlar 😌
Deletedmom3342 Ben bugün Beta Hcg verdim acilde değerim 7650 olmuş. İnternetten hesaplıyorum 6 haftalık görüniyo ama 6 haftalık olamaz teroikk olarak. Pazartesiyi iple çekecegim galiba...
Yenidilek Derinaras çatlatma iğnesini ikinci deneyişimde hamile kaldım. Rabbim sana da nasip etsin inşallah
Yenidilek Derinaras ayrıca herhangi bir belirtin varsa öğrenebilirsin. Ben adete 8 gün kala kandan öğrendim. Sende öğrenebilirsin. Klomen+ovitrelle kullanmıştım. 18. Günümde öğrendim gebeliğimi
Yenidilek Derinaras tahlili ilk yaptırdığımızda benim de umudum yoktu adet sancısına eş değer sancılarım oluyordu öncesinde ki hala var. Adet olacağımı zannediyordum ki 3 haftalıkken öğrendim. Hiç umutsuzluğa kapılma güzel düşün güzel olsun
Derinaras Yenidilek benim adet öncesi olan seyler pek yok iki gün kaldı ama adet olucağım zaman cok karnım ağırır bağırsaklarımda bi hareketlenme falan olur onlarda yok anlamadım yani 🙈
Yenidilek Derinaras Bence bir dene bence pco var ona rağmen hamile kaldım. Kandan baktır ilk ayımda bende hamile kalamadım ama gene de belirti vardı. Bu kadar stres yapacağına test yap.