Defnemm22 Mutlu_E merhabalar bende 5+3 haftalik hamileyim.3.gebeligim 3.bucuk yasinda bi kizim var.yakacik kadindoguma gittim Can beye ilk defa muayeneye oldum ve sanirim cok iyi bir doktor .insallah oyledir ve gebeligim boyunca onun takibinde olurum.
Deletedmom3342 Benim hamilelğim güzel kıızımda genekde kusmalarım vardı. Şuan yok hatta kızımdaa hiç aşermedim şuan aşeriyorum.
Ozan_esra Kalp atışlarını ne zaman duydunuz kızlar biz daha duymadık Pazartesi gideceğiz çok kaygı ediyorum 🙈
GKBR2 Ozan_esra hiç kaygı etme canım duyarsın inşallah. Ben 2 haftadır atışını ekrandan görüyorum daha duyamadım makine kötü olduğun için 7+1im 🤷🏼♀️
Selam12 Deletedmom3342 Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bende kan verdim normalde yarın regl günüm bakalım sonuç bekliyorum dua edin banada şimdiden Allah razı olsun hepinizden hayırlı kandiller 🥰🙏
Ozan_esra GKBR2 yaaa insallah bende bu gün 6+6 . Pazartesine 7+3 olacağız insallah duyarız . İlk gebeliğim sonlandığı icin çok korkuyorum 🙈
Aslbrk Merhaba kizlarrr ☺️ 24 yaşındayım ilk hamileligim . Allah'ım hepimize sağlıkla hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah 🙏
Ozan_esra Aslbrk merhaba canım bende 26 yaşındayım ☺️ İnsallah canım sağlıkla kucağımıza alalım insallah 🙏
Ozan_esra Aslbrk ayy hadi bakalım insallah Pazartesi ben Salı sen yazarız artık duyduk diye insallah 🙏
Dilamm Ozan_esra hiç korkma cnm aynı durum bendede olmuş tu şimdi cok şükür cok saglıklıyız 10+6yız öyle şeyler düşünme inşallah rabbim hayırlı bi şekilde hepimizin evlatlarını sağsağlim kucagımıza vericektir
Gulhan46 Asmuas ben de Suvaroğlunda oturuyorum 😁😁 hatta şu has tat lahmacun var biliyor musunuz ? Onun üzerindeki binalardayım😁😁