milayerli Deletedmom3342 hayır canım ikili test yapılamadı. Fetal DNA testi yaptıralım dedik 1 ayda 4 kere kan verdim olmadı böylece ikili taramanın vakti geçmiş oldu. Perinatolog kordonda kist ve 2 damar görünce amniyosentez istedi. Edward sendromu olabilir dedi Allah korusun
Aminemeyra milayerli alla allah ya rabbim korusun bişey yoktur inşallah hamilelikte çok yanlış teşhisler olabiliyor
milayerli Aminemeyra insallah sonucu bekliyorum canım Rabbim en hayırlısını versin 🤷♀️ İnsanın ömründen omur gidiyor Allah hiçbir anneyi evladının sağlığıyla sınamasın
Gamzeinci00 Deletedmom3342 22 yaşındaýım ilk gebeligim 18+6 olduk bu gün 5 aralık doğum olarak gözüküyo ama kasıma kayabiliriz biz 🤷♀️ zorunlu sezeryan olma durumum var tansiyondan daha da erken alabilirler bebegimi
NihanMine Vay be. İlk yazığımda 8+2 haftadaymışım şuam 15+3 deyim 31 Aralık olarak gözüküyor Doğum ama bakalım nasip 😂
Izzet 12_yil_sonra bnm kizim olcsk 14 de hissetmeye basladim simdi 18 deyiz disardan hissedilck nerdeyse o yapiya bagli bnce😀
inci3588 16+1 olduk bizde büyük ihtimal erkek dedi doktor ama bakalım bi daha ki kontrolü bekliyoruz haftaya o da sağlıklı sıhhatli gelsinler de 😊😊😊
Pinkbabe Gamzeinci00 Ahahha bakalım senin usg haftan kac canım ben biraz alakalı olduğunu düşünüyorum onunla 😅