Fadime12 Deletedmom3342 merhaba bizde 17+5 haftadayız yarın cinsiyetimizi tam olarak öğreneceğiz inşallah gösterirse☺️🙏🏻
Pinkbabe Gamzeinci00 Anladım kuzum olsun sağlıklı olsularda🥰 hangimiz önce doğurursak diğerine moral olalım inşallah 😉
12_yil_sonra Melek1234 teşekkür ederim , eve yeni geldim . Bebeğin böbrek ve mesanesinde genişleme gördüler. Şu an deli gibi prenatolog arıyorum 😔 . Kafam karıştı sersem gibi oldum . Hatırlayıp sorduğunuz için teşekkür ederim
Melek1234 12_yil_sonra umarım önemli bir şey değildir, bende çevremde sorarım birşey bulursam yazarım, kolaylıklar.
Edadgn 12_yil_sonra çok geçmiş olsun içini ferah tut. Bebişlerimiz bizimle birlikte herşeyi hissederler. Onlar çok güçlü buna inan. Birbirinize güç verin. İnşallah sağlığıyla kucağına alırsın bebeğini 🙏🙏
Ozgekra 12_yil_sonra kocaeli sınırları icerisindeyseniz eray çalışkan ve semih özeren için çok iyi yorumlar yapılıyor. Allah yardımcınız olsun
12_yil_sonra Melek1234 sağolasın canım allah razı olsun . Tüm bebeklerimize sağlık şifa versin rabbim
Sena_j kr1907 bende öyleydim canım, 3 kilo verdim alamıyorum diye takıyorum.. şimdi 17. Haftadayım, 1.5 haftadır 2 kilo aldım yavaş yavaş yoluna giriyor merak etme 🐼
yugiyu Deletedmom3342 Merhaba ben de Mersindeyim ve doğum aralık olacak inşallah, sen hangi doktora gidiyorsun ?
yugiyu Deletedmom3342 anladım canım , hayırlısı olsun inşallah biseye ihtiyacın olursa haberleşelim burdan
12_yil_sonra Daphne detaylı ultrasonda radyoloji uzmanı farketti. Teşhisi de doğru çıktı maalesef, az önce perinatoloji doktoru da teşhisi teyit etti 😔