Tospikkk 12_yil_sonra ya herkes öyle diyor 😊 kızlar geç hareket eder diye erkek bebeğe hamile olan arkadaslarım 16.haftadan sonra hissetmişler
nilyaa Deletedmom3342 canım bugün cinsiyeti öğrendik biz de kızımız olucakmış 💗🙏🏻 Allah gönlüne göre versin senin de inşallah 😌
Deletedmom3342 nilyaa Ayy çok sevindimm.. Sağlıkla gelsin inşallah. Bende cuma günü öğrenirşm diye umutluyumm.
Semartizim Deletedmom3342 selammmmm ben Cansu İstanbul Başakşehirden 29 yasındayım mart 14 de yüksek ihtimal hamile kaldım . birinci cocuğuma hamileyim tahmini doğumum 5 aralık :))))))
milayerli Semartizim benimde 12 mart olarak hesapladı doktor araligin ilk haftasi ama erken gelmeye karar verirse kasım 😁😁
kr1907 Kızlar 15.haftanın içindeyim hiç kilo almadım hatta 2 kiloya yakın verdim bu durumu biraz kafaya takmaya başladım
Koskersultan kr1907 canım bende aynıyım 3 kilo verdim daha alamadım 15 hafta dayız. Çok acıkırsam yemek yiyorum o da geçiştiricek kadar mide bulantısından tam doyuramıyorum karnımı 😐
milayerli Deletedmom3342 kan ilacı değilde doktorum bebekte göbek kordonunda kist ve tek arter tek ven yani 2 damar gördü amniyosentez yaptırdım sonucu bekliyorum stresle 🥶
Daphne Hanzadeilknur 13+5 te öğrenmiştim erkek olacağını. Erkekleri biraz daha erken söylüyor. Sağlıkla gelsin kızınız inşallah :) Ben de Aralık annesi olucam inşallah 14 Aralık tahmini doğum