sezgikls Günaydın arkadaşlar. 16+1’deyiz bugün, hala mide bulantılarım devam ediyor. Çıkaracak kadar yoğun değil ama özellikle akşamları sürekli bir bulantı hali oluyor. Hala bulantıları devam edenler var mı benim gibi merak ettim👀🙊
deletedmom435 sezgikls 16+6 benimde canım. Hergün olmasada ara ara muhakkak yokluyor beni mide bulantıları . Allaha şükür ilk 3 ay ki gibi değil hala öyle olsaydı cidden cinnet geçirirdim 🤗
Aminemeyra sezgikls benimde devam ediyor canım tabiki geçen ay gibi yoğun değil ama hala bişeyler kokuyo miğdem bulanıyor inşallah bu ay da bitince geçer
sezgikls deletedmom435 aynen çok yorucu değil ama yine de devam🤷🏽♀️ Neyse içerdekiler sağlıklı olsun da önemli olan o, elbet bitecektir bulantılar birgün😌
Aminemeyra Deletedmom3342 hadi hayırlı olsun rabbim gönlüne göre versin en hayırlısını en sağlıklısını inşallah 😍
12_yil_sonra Tospikkk kız geç hareket eder diyor annem ama eskiler öyle dermiş yani . Benim erkek ben 17’den sonra hissetmeye başladım
Tospikkk Arassss benimkide kız 😊 kızlar ağır heralde Allahım görüyorum duyuyorum 16.haftada hisettim 15 de hissettim falan bizim 17 oldu daha yok😊
Arassss Tospikkk biz de de tık yok🙈😂 ben sorun bende sanmıştım :) ağır kız 😂 doktor bagırsak hareketi sanıyosundur dedi minik minik hareket dedi :) 20 de anca hissetcem sanırım
Aminemeyra Kızlar ilk gebeliksehareketler ilk 20. Haftalardan sonra hissediliyor zaten biz şuan 17+1 deyiz 2 3 gündür dolanıyor göbeğimin şeklindeğişiyor 😂
Deletedmom3342 Aminemeyra Burda ygulamada yazıyordu 16. haftada hissetmeye başlayabilirsin fakat 20. Haftaya hissetmemekte normalmış. Bende yattıgımda karnımın bir tarafını şişiriyor. Çok hareketli değil bence kız bu kız 😂 kızımda böyleydii.
Tospikkk 12_yil_sonra ya herkes öyle diyor 😊 kızlar geç hareket eder diye erkek bebeğe hamile olan arkadaslarım 16.haftadan sonra hissetmişler
Izzet 12_yil_sonra bnm kizim olcsk 14 de hissetmeye basladim simdi 18 deyiz disardan hissedilck nerdeyse o yapiya bagli bnce😀