Asmuas Deletedmom3342 kızlar bende 6+3 ilk gebeliğin henüz kalp atışını ve bebeği görmedik şimdilik keseyle idare ediyoruz rabbim hepimizi bebeğimize hayırla sağlıkla kavuştursun
Damlada Merhaba kızlar bende 6+6 haftalığım💓 4 buçuk yaşında oğlum var Aralık annesi olucam nasip olursa hepimize hayırlı olsun inşallah🥰
sezgikls Merhaba, benim de 5+3 ve ilk gebeliğim🐣 Mutlulukla büyüyelim ve sağlıkla bebeklerimizi kucaklarımıza alalım🎈🥰
Ozan_esra Asmuas annem Hunat mahallesi babam hacıvelet ( hüma hastahanesinin orası ) ☺️ Şuanda Talas da oturuyorum ☺️ Sen neresinden?
Asmuas Ozan_esra bizimkiket havaalanı tarafında zümrüt mahallesinde annemgil vanda doktor sıkıntısı çok fazla kayseride doğum yapmayı düşünüyorum nasip olursa
Naz60 Deletedmom3342 25 yaşındayım ilk gebeliğim 6+6 🥰 Allah sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin herkese ♥️🙏🏻
Deletedmom3342 Bende Mersinliyim kızlar. Bence de burdan takipleşmek güzel olur. Yaşadıklarımızı , doktor kontrollerimizden falan bahsederiz. Hem birbirimizi bilinçlendiririz 😍