Baska var mi?
Karnimin sekli erken dogum korkusu
Elmalikurabiye ben 5. Aydan beri asagidaydi cnm oda 42. Haftada dogfi ebe bile erken dogar diodu zor cikti 😁
Elmalikurabiye iyi düşün iyi olsun canım, Allahin izniyle hic biseycik olmaz evladina 🙏🤗
Elmalikurabiye benimde karnım hep aşağıda ama boyum uzun ondan öyle bence. Stres yapıp olmayacağı varsa da oldurma içini ferah tut 😊
Dezehs hey masallah demek i olabiliyor. Cinsiyeti neydi?
Ebrs insallah ya insan endise ediyor ister istemez
Merveee277 benimde boyum uzun alakasi varmi ki
Benim de öyle kızlar ama erken Doğum riski demedi doktor suan 32. Hafta bitti ama uzun süredir aynı pozisyonda baş aşağı ve karnımda aşağıda duruyor yapısal da biraz bence benimde üst bedenim uzun omdan böyle diye düşünüyorum mesela
Elmalikurabiye benimde aynı Canım bebeğim tersmiş tekmeleri aşagıda hissedersin dedi doktorum
Elmalikurabiye bence hiç başka doktora görünmene gerek Yok canımm
Elmalikurabiye kiz😄
Dezehs benimkide kiz demek ki alakasi var. Saglikla buyutun
Minikayaklar bende uzunum alakasi var demek ki
Elmalikurabiye hakli olarak endise hissedersin ama yinede sakinlestir kendini, hamilelerin yarisinda görülen bi olay bu
Elmalikurabiye evet kiz bebekler asagida olur anne karninda genelde benim.4 kizim var hepside asagidaydi
Ebrs aksamda hafif agrim oldu. Kas agrisi gibi ama rahmimde. Sirt ve bacak agrilarina alistimda bu tarz durumlar korkutuyor beni
Dezehs icimi rahatlattiniz ya sagolun
Elmalikurabiye siz sagolun hic korkmayin bebis ne zaman geleceğini bilir etraf herseyi soyler
Bende 26 haftalığım önüme hep erken doğum şeyleri ckıyor ve bende baskı hissedyrm sürekli. Idrara cikiyorum iğne batıyor kasıgima ara ara pskljm.bozuldu kendi kendimizi dedirtecez heralde :)
Elmalikurabiye yani bu ağrı dedigin sanci ve kasılma ise bence doktora danış haberdar et canim Allah korusun aksi bisey çıkar falan