Benimde 28. Haftadan beri baş asagı Doğum pozisyonunda duruyor ve karnım bayadır asagıda yukarda hiç görmedim bile nerdeyse her gören karnın inmiş asagı diyor 🤷🏽‍♀️ 32. Haftada erken Doğum riskim oldu, bebek asagı cok baskı yapıyor dedi doktorum ve bişey taktı o bebeğin gelmesini önlüyormus tabi yüzde yüz değil onu takıp yine de erken Doğum yapanlar oluyormus, simdi 34ü doldurdum bol bol uzanıyorum ve sıvı tüketiyorum simdi hersey yolunda dedi dün doktorum cok sükür iki hafta daha beklesin sonra dogsada sıkıntı Yok dedi☺️
    Elmalikurabiye ay benim oglanda o kadar yukarıdaki ağzımdan çıkacak gibi hissediyorum. Arkadaşımda 28.haftada onunda asagida ayni senin gibi, bol bol ayaklarini yuksek yere koyup uzanmasini söylemiş doktor canım.
      Ezgisu aynen bi risk vs gorulmuyor doktorum hic erken dogum demedi baska doktora da mi gozuksem diye dusunuyorum hatta.
        merdumgiriz9 siz yolu bitirmissiniz masallah nerdeyse. Benim doktor bisey de demiyor. Emin olamiyorum. Her an cikacak gibi icimden. Cok baski da yspiyor. Korkuyorum..
        Ebrs benim doktor bisey demedi. Calisiyorum her an oturmakta mumkun degil kihep hareketliyim
        • Ebrs bunu yanıtladı.
        • Ebrs bunu beğendi.
          Elmalikurabiye aksamlari evde en azından uygulasan faydasini görürsün canim. Benim annemde öyleymiş, sürekli erkenn dogum riski varmış ve asagida hissediyormuş, ayaklarini yukari dikip yata yata riski atlatip zamaninda doğurmuş
            Ebrs evet ben bunu deneyeyim. Sonuc olarak hissettiklerim normal degil galiba. Ilk bebis oldugu icin acaba normal mi diyordum ama bi aksilik olduguna da eminim
            • Ebrs bunu yanıtladı.
            • Ebrs bunu beğendi.
              Benim de öyle kızlar ama erken Doğum riski demedi doktor suan 32. Hafta bitti ama uzun süredir aynı pozisyonda baş aşağı ve karnımda aşağıda duruyor yapısal da biraz bence benimde üst bedenim uzun omdan böyle diye düşünüyorum mesela