Caglaunul RRR ben idrar testi yaptım kan testi yaptırmadım canım kasımda düşük yaptım bu sefer biraz bekleyip öyle gidicem Çarşamba’ya randevu aldım direk ultrasona giricem 🙂
Betussss Caglaunul bugün tam 7+1 canım.Haftaya Çarşamba tekrar kontrolum var orda yine görücez inşallah
Mihribank Benim kaç haftalık olduğuna karar veremedi doktor 5 yada 6 haftalık dedi. Çok az kalp atışını duyduk. Haftaya gelince tam duyarız dedi. Betam 10775 çıktı. Bu durumda olanlar var mı acaba 🙈
Esesli AyferK herşey kokuyor herşey mide bulandırıcı. İştahla yediğim yemeği düşününce bile midem bulanıyor
SuSerkan 7+3 üz şu an 2-3 ekim Doğum dedi doktorumuz o ne güzel bir hisdir ki kalp atışını duymak😍 hepinize en kısa zamanda nasip olsun ❤ Bel ve kasık ağrısı dışında pek bi şikayetim yok bulantı vs çok az oluyor ama iştahım çok kapandı 🤭
Kbrazcan SuSerkan aynıyız canım benimde iştahım kapalı ama mide bulantım kusmam falan yok çok şükür İnşAllah hep böyle gider
SuSerkan Kbrazcan ya ben istiyorum herşeyden yiyip içelim ama malesef 🙄 umarım ilerleyen zamanda iştahsızlık devam etmez canım 🙏
Kbrazcan SuSerkan aslında birileri hazırlayınca yiyorum herşeyden ama kendim yapacaksam birazda üşeniyorum galiba 🙊😂
Esesli SuSerkan evet bide o var dimi. Mide bulantısı olmasa da iştahsızlık. Üzülüyorum sonra vicdan azabı çekiyorum.
SuSerkan Esesli ay deme öyle aynıyız vallahi üzücü ama doktorum az az ye atıştır çok yememen güzel ki mide rahatsızlığı yaşamazsın dedi güzel motive ediyor Allah tan sen su içebiliyor musun Peki ne durumdasın bu konuda
Ay1661 Esesli happyflowers doğumhaneden yukarı odaya çıkınca eşiniz yanınıza gelip bebeği görebildimi hemen yoksa ziyaretçi saatindemi gelip görebiliyo
SuSerkan Esesli al benden de o kadar eşim gün içinde su diye mesaj atıyor efendim diyorum su su . Su iç diyor 😂 herkes hatırlatıyor ancak öyle her hatırlatan sayesinde bi bardak içiyorum 😂 1.5 oluyor . Kesinlikle çatlaklar bununla orantılı bence o yüzden bebeğim ve benim için içmeye çalışıyorum ♥
Esesli SuSerkan güzelmiş ama içiyorsun bak. Benimde evdeyken eşim getiriyor arada bi bardak falan işte oda olmasa zaten 🤣🤣🤣
SuSerkan Kbrazcan ay süpersin 😂 ben tek yaşıyorum yani eşim iş durumundan dolayı gün aşırı evde oluyor hazırlayan da yok şanslısın bazen yardımcı çağırıyorum o yapıyor ancak öyle işte bende 😂☺
Kbrazcan SuSerkan ahaha🙊 benimde ablamlar bana çok yakınlar sabahtsn bi çıkıp onlara gidiyorum günümü orda geçiriyorum kahvaltı yemek😂 beslenmeye dikkat etmek lazım😍