Mucizemveben Kbrazcan hamileliğimi öğrenmeden önce benimde çok midem yanıyordu hemde nasıl şuan ara ara oluyor ama güzel şeyler bunlar ya 😍🤗 İsteyen herkese nasip olsun ☺
Kbrazcan Mucizemveben Mucizemveben aynen valla canım hep dua ediyorum rabbim isteyen herkese nasip etsin etsin 😢 ve çevremde bunu yaşayamayan yakın 2 kişim var söylemeye öyle çekiniyorum ki😢
Mucizemveben bambumsu benimde 17 görünüyor 😍 Rabbim hepimize bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ☺☺
Mucizemveben Kbrazcan Amin amin inşallah anlıyorum canım öyle oluyor tez zamanda onlardanda hayırlı müjdeli haberi almak duasıyla... Her işin başı dua duanın gücü çok büyük Allahümme ya evvelü tesbihini bolca çokça çekmekte fayda var..
Esesli FeyzaUSlu hep onu içtikten sonra başlıyor mide ağrım. Artık tok karnına içeceğim. Bu ağrı çekilmez
RRR Caglaunul evet aramızda iki gün var sadece ☺ Betanız kaç çıktı ne zaman yaptırdınız bir de kan testini ☺
Caglaunul RRR ben idrar testi yaptım kan testi yaptırmadım canım kasımda düşük yaptım bu sefer biraz bekleyip öyle gidicem Çarşamba’ya randevu aldım direk ultrasona giricem 🙂