gizemuakkaya Kbrazcan ben 7 haftalığım şuan iğrenç şekilde miğdem bulanıyo sabah özellikle. Kahvaltı edemiyorum sonra birşeyler yiyebiliyorum. Ara ara bulantım oluyor hesaplamalarıma göre ekimde gelecek 🙂
Kbrazcan gizemuakkaya benimde ekim olcak canım nasipse kasıma sarkabilir ama bilmiyorum 😂 şuan bulantım falan yok sağlıkla gelsinler inşallah
Esesli gizemuakkaya ayy bende akşam 4-5 e kadar açım sonrada doymak bilmiyorum sürekli yemek istiyorum 🙈 ama o saatlerden sonra kilo yapar diye yemeye korkuyorum
SafiyeAktas 12 ekim nasipse 6 haftaligim ve hic bir belirtim yok Rabbim sag saglim kucaklarimiza almayı nasip etsin inş. 🙂
SafiyeAktas AyferK önceden de sk cikiyordumm tuvalete o yüzden bir belirti değil bende kimisinin hic bi belirtisi olmuyormus 🙂 ama baslar yakında öyle hissediyorum
Duygusd Kbrazcan hiç bulantım yok çok şükür ama çok uykum geliyor ve ayıptır söylemesi geğiriyorum İvedik gibi oldum 😂
Duygusd Kbrazcan 19 ocak son reglim reglime üç gün kala beta 226 çıktı hayırlısıyla iki gün sonra tekrar kan vermeye gideceğim
Yesimgirayvemucizemiz Kbrazcan kübracım yukarıda gördüm inanamadım 🙈 vintagagelin olduguna bi bakalom bende kimim 🙈😁