Pienses 4 boyutlu renkli değil dimi kaç haftalık giriyoruz
Cinsiyet icin ne zaman doktora gitmeli
Saglikci Canım onu doktor söyler. Makinesi iyiyse erken gören oluyor ama devletteki makineler pek iyi değil o yüzden geç söylüyorlar veya kesin dğl ama kız/erkek olabilir diyorlar.
Mesela benimkine özelde erkek dendi.. birkaç hafta Sonra devlette 2li test yaptırdım kız olabilir dedi. Sonraki randevularım hep özeldeydi ve her gittiğimde ben sormadan erkek dedi.
[bilinmeyen] Yok kız bende ikili testte görür diye gittim 16. Haftanda gel şimdi soylemem dedi 😣
- Düzenlendi
[bilinmeyen] Özele gidiyorum canım ama özel söylemeyince devlete gittim bir kere oda aynısını dedi
Saglikci ben 12 haftalıkken gittigimde kız dedi ama kesin diyemem 13’de kesin belli oluyor dedi şimdi kızım olacak inşallah
Saglikci en iyisi 16 hafta ve 20 hafta eğer bebişiniz göstermek isterse benim prensesim gösterene kadar canımız çıktı 😂😂 hep totosu hep totosu 🤗
[bilinmeyen] inşallah öyle derler ama genede istisnalar olabiliyor canım 😃
13 haftalikken 2li taramada erkek gibi dedi pek kendni gostermek istemedi 14 haftada grip olup kontrole gittimde cok hhareketliydi ve bacaklari acikti.kesin olarak erkekti gormemek imkansizdi😂erkeklerde cikinti bir sekilde gorunuyor.13 haftalikkken azda olsa gormustuk bizz
[bilinmeyen] benim kızım olucak canım kesin 😂 doktor öyle söyledi
[bilinmeyen] cinsiyetimiz belli yani kız 😃😃🤗
[bilinmeyen] aynen çok güzel rabbim sağlıkla kucagimiza Almayı nasip etsin inşallah canım 👐🤗🤗
Saglikci söylediğiniz haftalar çok çok erken o haftalarda doktorlar görmez hadi görse bile emin olamazlar en azından ikili teste kadar beklemeniz gerekir ki onda bike yanılma payı olabiliyor
Zeynepnusret renkli canım röntgen gibi görünmeyen hele erkekse çabuk görünüyor malum pipisi 😂🤣 13 haftalıkken öğrenebilirsin ve doktorun iyiyse
Pienses ayrı ucret alıyomu renkliye
Zeynepnusret hayır canım zaten aynı cihazla bakılıyor sadece gittiğin hastanenin ultrason cihazı son teknolojiyse.genelde özel hastanelerde oluyor