PnrGg Elininanasi senin baya erken çıkmış kız oy maşallah sağlıklı büyüsünde😊 darısı bize artık😂 ewet dediğin gibi birden çıkıyor diyolar bakalım
Elininanasi PnrGg Canim ben kisa boyliyjmda hemde😂😂😂o uzden😂😂 155lerin gozu yasli meselesi dogru valla😂😂2 kilo alinca top gibi gorunuyo insan zaten.toplama 6 7 kilo almisim cok kucuk gorunyorum😂😂😂😂Evet bana diyorlar karnin buyuk diyolar napsam yaa diyorum o sagliklo olsun yeter😂
Ggizemsnl PnrGg ben 21e gireceğim bol badi giyeyim hiç belli olmuyor bacaklardan da almadım çok şükür. Böyle devam eder inşallah 🙏
PnrGg Ggizemsnl inşallah canım aslında ilk kilolar kalça ve basenden alınıyo diyolar ama senin öyle olmamış bnm mesela karnım çıkmadı ama kalçam ve basenim var
Merveee277 Rknvlkn benimde boyum 173 20 de birden çıkmıştı top gibi halada öyle göbeğimin dışında bir değişiklik yok 😄 34teyim 10 kilo aldım ama belli değil
Meryemkepil PnrGg haha benim doğuma 36 gün kaldı daha 47 kilo ile hamile kalmama rağmen daha son 1 aydır gören ay hamile misin diyor 😂😂 her gören sadece elin yüzün toplanmış kilo mu aldın sen diyordu kimse inanmıyordu hamile olduğuma 😂
PnrGg Meryemkepil anamm çok zayıfmışsın kız sen😂 ben 59la hamile kaldım basen ve kalçadan kilo aldım 61im şu an karnım yok😂
PnrGg Elininanasi amann boşwer kız desinler bak bizimde çıkmıyo karnımız neden çıkmıyor diye dert ediyoruz😂😂😂
Elininanasi PnrGg Cnm benim karnim hic yagli piy katilo deyildi yani.zayif hamile kalmisdim ben Ama bebeuimin haraketlerini erken hiss etdom yani.Ama kilo almisdim tabikide.ic karinla alakali
espalp Ben 15+5’im bugün okulda öğrencilerim sordu o kadar anlayabilmiş küçücük çocuklar 🤦🏼♀️ Füze oldum şimdiden🤦🏼♀️