espalp PnrGg ben kilolu hamile kaldım onun etkisi de vardır belki. Ya da garibimin içerde yeri mi dar acaba 😂 etti etti karşıdan belli etti yaramaz kendini😂
sevgitekes PnrGg bende 12+0 ım zayifim ondan çıkmadı belki de 50 kiloyum bebeğin gelişimi de iyi ilk bebeğim ondan da olabilir😁😏
Yegino PnrGg benim en başından beri vardı ilk başlarda şişkinlikti sanırım şimdi yerini bebek aldı ama dediğim gibi hep normale göre kocaman oldu benim göbeğim 😀 yapısal bi durum
PnrGg Yegino doğrudur canım hepimizin farklı oluyır ya Allah yapısı işte ne kadar değişik her beden farklı😊
Bitterinannesi PnrGg canim bende 18 kusurum daha yeni yeni cikmaya basliyor oda aksamlari cikiyor aabah yine yok 😂 daha cok yeni takma cikmasin daha iyi iste ;))
Minifasulye PnrGg 13+3 teyiz benimde hiç karnım yok. 2. Hamileliğim üstelik normalde 2. Hamilelikse 10.haftadan sonra çıkmaya başlar yazıyor her yerde ama bakalım şimdilik yok 😊
MonnaRoza Ben de 14+0 ım 47.50 ile hamile kaldım şuan 50 oldum iki haftada kilo aldım ve karnım da çok büyüdü. bu hafta okulda öğrencilerim de emin olmuşlar geçen hafta şüphelenmişler bugün dayanamayıp sordular🙂 gizlenecek bir hali yok karnımın. İnşallah çok kilo almam çünkü boyum da kısa 1.50 🙈 top gibi görünmek istemiyorum
PnrGg MonnaRoza olsun kız bundan güzel duygu mu war karnımızda bi parça bi can taşıyoruz😊 çok şişmez merak etme
PnrGg 1ogrencianne bende 15den sonra çıkar heralde diyordum şimdi cewapları görünce 20den sonraya kaldı desene😂