Ayazayaz Çok güzel çok düzenli hazırlamışsın Canım ama bebek kıyafetleri fazla olmuş bide biberonla emziği kutularından çıkarıp kaynatıp sonradan koymayı unutma ❤️
GizemKaan Ayazayaz çok teşekkürler canm☺️ Biberon ve emzikleri kaynattım tekrar koydum kutularına ☺️ Kıyafet olaraktan 3 tane hastane çıkışı var. Melek kanatlı ve Fenerbahçe li takım fotoğraf çekimi için
GizemKaan Sevdaliza çok teşekkür ederim canm ☺️ 3 takım hastane çıkışı koydum. Diğer 2 tanesi Melek kanatlı ve Fenerbahçeli takım fotoğraf çekimi için ☺️☺️
hatice333333 GizemKaan kıyafetlerini yıkadım ütuledim ama henüz hazırlayamadım eriniyorum hep bugün yarın 1 mayısta da sezeryan olucam insallah hepimiz sag salim saglicakla kucagimiza alalim insallah 🙏🙏😊
GizemKaan hatice333333 ben koydum valize canm hepsini benim Doğumda kısmet olursa 23 Mayıs’ta, Şuan 32+3 haftalığız, erken den hazırladım 😁
Dgrm16 Ne güzel... valizinizin büyüklüğünasıl.. tekerlekli mi acaba...bir de kaçıncı haftada tamamdiniz
eliffylmz Elikkk ya bir paket al bence en azından kafan rahat olur hiç taşma falan yapmıyormuş hastanede rahat edersin evde yine ço sorun değilde
GizemKaan Elikkk buradan okuduğum kadarıyla alanlar çok memnun olduğunu söyledi. Bende aldım ama ne olur ne olmaz diye lohusa pedi de aldım extra
nurr_kbr Maşallah hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah darısı bizlere 😊 isimli hastane çıkışı için Instagram da onerebilecegin uygun bı site var mı canım ?
GizemKaan nurr_kbr teşekkür ederim canm hepimiz sağsağlim alalım kucaklarımıza ☺️ İnstagramda mini konsept diye bi site var oradan yaptırdım ve kalitesini çok beğendim
Tgbatem Elikkk bildiğin kilot şeklinde bez giyiyorsunuz en büyük bedenini alın daha rahat oluyormuş zayıf bile olsanız
Esba2019 GizemKaan Bende aynı keselere koydum çok güzel oldular sizin de çok güzel olmuş sağlıkla gelsinler 🙏😍
GizemKaan Rknvlkn teşekkür ederim canm hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin inş sağsağlim gelsinler ☺️☺️🙏🏻🙏🏻🧿🧿
GizemKaan 1umutturyasamak teşekkür ederim canm Doğum 23 Mayıs Allah kısmet ederse. Geceliklerim sabahlık şeklinde takım o yüzden yelek koymadım sabahlık var diye