GizemKaan 1umutturyasamak 3 tane hastane çıkışı var canm Melek kanatlı ve Fenerbahçeli fotoğraf çekimi için. 3 tane fazla değil gibi sanki ama bilemedim ☺️
esratmbs Depend ve lohusa pedi ikisini ayni anda almak mi lazim dogumdan sonra ikiside kullaniliyor mu ihtiyaclarimi tamamlamaya calisiyorum ikisinin bir arada alinmasi lazimmi bunu ayirt edemiyorum bir turlu
GizemKaan esratmbs ben depend çok gerekli diye okudum buradan hep ama ben olur ne olmaz diye lohusa pedi de aldım
GizemKaan Ayazayaz çok teşekkürler canm☺️ Biberon ve emzikleri kaynattım tekrar koydum kutularına ☺️ Kıyafet olaraktan 3 tane hastane çıkışı var. Melek kanatlı ve Fenerbahçe li takım fotoğraf çekimi için
Tgbatem Elikkk bildiğin kilot şeklinde bez giyiyorsunuz en büyük bedenini alın daha rahat oluyormuş zayıf bile olsanız
Krtlshllgl Kendime tek bir takım iç çamaşırı . Bebeğe 2 takım, 5 bez, emzik ve ıslk mendil koymuştum. 1 gün yattık bebeğin ikinci takımını bile giydirmeye gerek kalmadı. Çıktık. Yani bu kadarı bana falz abartı geliyor. Ama düzen olarak beğendim. Sağlıkla kucağınıza alın 🙏
GizemKaan Krtlshllgl teşekkür ederim canm bu arada bebeğinizi sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin Allah 🙏🏻 Ben 3 takım hastane çıkışı koydum ne olur ne olmaz diye ama bakalım
GizemKaan Gulenay canm tulum eldiven şapka dan oluşuyor. İnstagramdan mini konsept diye bi sayfa var oradan yaptırdım. Kalitesini çok beğendim ☺️
GizemKaan hatice333333 ben koydum valize canm hepsini benim Doğumda kısmet olursa 23 Mayıs’ta, Şuan 32+3 haftalığız, erken den hazırladım 😁
GizemKaan Elikkk buradan okuduğum kadarıyla alanlar çok memnun olduğunu söyledi. Bende aldım ama ne olur ne olmaz diye lohusa pedi de aldım extra
GizemKaan Oguzkagan65 😅😅 fazla gözüküyor farkındayım ama 3 tane hastane çıkışı var ☺️☺️ Melek kanatlı ve Fenerbahçeli takım fotoğraf çekimi için ☺️ 3 tane hastane çıkışı da fazla gelmiyor bana pek 🙈