Bahar383 deryabulut zeynep hanım Odak Hastanesine geçti bende onunla devam ediyorum çokta memnunum kendisinden çok ilgili şahsen.
SedanurYaprak Bende hande yurtsevere gıdıyorum tekdendeydı ozel muayenehane actı sımdı dıgum ucretı ne kadar alcak hangı hastanede yapcam hıc bılmıyorum cok ısterse dogum ucretı baska bı doktora gecıs yapıcam 24 haftalıgım suan
Figenoguzhan SedanurYaprak Merhaba canim bende hande hanima gidiyorum suan 29.haftadayım. Ne kadar dedi doğum ücretine Hande hanımdami doğum yaptınız başka yere mi başvurdunuz ?
SedanurYaprak Figenoguzhan daha dogum yapmadım canım 36 haftalık oldum 10 unda gıdıp gun alıp goruscem fıyatı daha konusmadık
Figenoguzhan SedanurYaprak tamam canım Rabb'im sağlıklı bi şekilde kucağına almanı nasip etsin. Konuştuktan sonra beni de bilgilendirir misin? Ben de konuşmayı düşünüyorum senden bi on bilgi alayım
Busraunverr Hanımlar Denipol hastanesinde Hasan Talat beye gidiyorum memnunum şuanlık normal Doğumu yılbaşından önce 1900 demişti hastane hakkında fikri olan ?
Busraunverr Nur-11 sekreteri söylemişti yılbaşından sonra doktora sordum ben para konuşmuyorum yukarıdan yatış işlemleri yapan yerden öğrenin demişti ama gidip öğrenmedik
SedanurYaprak Figenoguzhan amın canım cok tesekkur ederım senınde saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsallah bılgılendırırım tabı 🤗
Hasibedenizli Merhaba 2020 hamişleri ben Haziran sonu nasip olursa doğum yapacağım doğum fiyatları benim gittiğim Odak 2020 fiyatları ise şöyle normal doğum 2250 sezeryan 2500
hz_cicek grygrg serkan beyden memnun musunuz doğum yaptınız mı? Ben de ona gideceğim daha gitmedim hiç normal doğum yaptırıyor mu
zgeDenizKaramanAtmaca hz_cicek ben ilk bebeğimi serkan beyde yaptım. sezeryan oldu erken doğum olduğu için mecburduk. ama bana güç verdi normalde yaparsın sen dedi. çok memnundum. tavsiye ederim.