Isimbulamadim Merhaba hanımlar denizli de normal dogum ücretleri ne kadar oldu biliyor musunuz ? En son 2018 sonunda özel sağlık hast. Deva hanımda 2.200 tlyDi. Muhtemelen değişmiştir..
Pakizecetiinn Odak hastanesi Ayşe Ceren Tunçel'e gidiyorum normal 1450 sezaryen 1650 tl 150 tl de tetkik ücreti
Isimbulamadim Teşekkür ederim bu özel sağlık niye bu kadar pahalı acaba.. deva hazar a gidiyorum bende
ipekworld Isimbulamadim siz kaçıncı haftadasnız bende deva hanıma gidiyordum 10 da giriş yaptırıyordum en erken 1 de girebiliyorsun çok ezbere konuşuyor çok bekliyorduk oyüzden değiştirdik 3 defa gittim ama her seferinde saatlerce bekliyoduk randevu olmasına rağmen
hz_cicek grygrg serkan beyden memnun musunuz doğum yaptınız mı? Ben de ona gideceğim daha gitmedim hiç normal doğum yaptırıyor mu
lilamom Nesli9415 hic duymadim onu egedemiymis canim benim bikac tanidigim egede yapti dogumdan memnun kalmadilar hastaneden sonra annem gitmisti kadin sogum icin hic memnun kalmadi sen bilirsin tabi genede ama iyi arastir bence
lilamom Nesli9415 ben odakta murat karayele gidiyorum cok memnunum tekden de ssemih mun var herkes ondanda memnun
ipekworld deryabulut bende özel sağlıkta deva Hazar’a gittim hiç memenun kalmadım 12. Haftadan sonra özel egede mehmet gençlere geçtim suan 22 haftalığız çok memnunum doktordan
Bahar383 deryabulut zeynep hanım Odak Hastanesine geçti bende onunla devam ediyorum çokta memnunum kendisinden çok ilgili şahsen.