hz_cicek grygrg serkan beyden memnun musunuz doğum yaptınız mı? Ben de ona gideceğim daha gitmedim hiç normal doğum yaptırıyor mu
lilamom Nesli9415 hic duymadim onu egedemiymis canim benim bikac tanidigim egede yapti dogumdan memnun kalmadilar hastaneden sonra annem gitmisti kadin sogum icin hic memnun kalmadi sen bilirsin tabi genede ama iyi arastir bence
lilamom Nesli9415 ben odakta murat karayele gidiyorum cok memnunum tekden de ssemih mun var herkes ondanda memnun
ipekworld deryabulut bende özel sağlıkta deva Hazar’a gittim hiç memenun kalmadım 12. Haftadan sonra özel egede mehmet gençlere geçtim suan 22 haftalığız çok memnunum doktordan
Bahar383 deryabulut zeynep hanım Odak Hastanesine geçti bende onunla devam ediyorum çokta memnunum kendisinden çok ilgili şahsen.
ipekworld Isimbulamadim siz kaçıncı haftadasnız bende deva hanıma gidiyordum 10 da giriş yaptırıyordum en erken 1 de girebiliyorsun çok ezbere konuşuyor çok bekliyorduk oyüzden değiştirdik 3 defa gittim ama her seferinde saatlerce bekliyoduk randevu olmasına rağmen
SedanurYaprak Bende hande yurtsevere gıdıyorum tekdendeydı ozel muayenehane actı sımdı dıgum ucretı ne kadar alcak hangı hastanede yapcam hıc bılmıyorum cok ısterse dogum ucretı baska bı doktora gecıs yapıcam 24 haftalıgım suan
Figenoguzhan SedanurYaprak Merhaba canim bende hande hanima gidiyorum suan 29.haftadayım. Ne kadar dedi doğum ücretine Hande hanımdami doğum yaptınız başka yere mi başvurdunuz ?
SedanurYaprak Figenoguzhan daha dogum yapmadım canım 36 haftalık oldum 10 unda gıdıp gun alıp goruscem fıyatı daha konusmadık
Figenoguzhan SedanurYaprak tamam canım Rabb'im sağlıklı bi şekilde kucağına almanı nasip etsin. Konuştuktan sonra beni de bilgilendirir misin? Ben de konuşmayı düşünüyorum senden bi on bilgi alayım
Busraunverr Hanımlar Denipol hastanesinde Hasan Talat beye gidiyorum memnunum şuanlık normal Doğumu yılbaşından önce 1900 demişti hastane hakkında fikri olan ?
Busraunverr Nur-11 sekreteri söylemişti yılbaşından sonra doktora sordum ben para konuşmuyorum yukarıdan yatış işlemleri yapan yerden öğrenin demişti ama gidip öğrenmedik