beyza00 ben 6.aydan almaya başladım, tavsiyem tatlı krizlerine karşı koymanız ve gece yemeğini asla hayatınıza sokmamanız. Ben gece yemiyorum ama kalorilerin kralını tatlı ile aldım🤭
    beyza00 ben bu gece 38 haftalık olacağım, 9-10 kg aldım. 32 den sonra hizlaniyor kilo artisi. Bebekte daha hizli kilo aliyor, ustune ödemler ekleniyor derken her gun tartida şok oluyorsun 😅
      beyza00 5.aya kadar 1 kilo almışken şu an 37.haftamda +17 kilom var 🤭😬 inşallah siz çok almazsınız 🙏
        beyza00 canım ben 8.aya yeni girdim bu zamana kadar hiç olmamıştım ama şimdi 4-5 kilo aldım sadece
          4-5aydan sonra canim. Ben 45le kaldim ilk
          3ay zayifladim yani kilo olmadi ama bulanti falan yOktu bende. Shuan 33+4um 60 olmushum canim 😚
            beyza00 canım 16 17 başlıyor benimki öyle kilo almaya başladım.3 kilo almışım
              beyza00 amin inşllh çokmu geldi kilom size hem doktorun tartısında tartıldım üstümde bir sürü malzeme vardı birde idrarımı yapacaktım 2 5 kilo felan aldım
                39 haftalığız 16 kilo aldım ama bunun 4 kilosu son 4 haftada alındı öyle bı ödem oldu ki o kadar dikkat etmeme rağmen ne alyansım oluyor ne ayakkabılarım neyse artık son 7 gün diyoruz 😅
                FSCMK yok ben ideal ne kadar kilo alindigini bilmedigim icin bisey diyemedim idrar cok etkiliyor ama tartida