Efsuni Tabii ki gerekli mutlaka yaptırın devlet hastaneleri ve eğitim araştırmaları ücretsiz yapıyor bunu bebegin kalbinde böbreğinde beyninde kordonunda ki kan akışında midesinde kısaca her hangi bir organında sorun varsa sizi ona gore takip altına alıyorlar ve doğumunuzu ona gore tam teşekküllü bir hastanede yapmanızı söylüyorlar anne ve bebeğinin hayati önem taşıyan bir sorunda önlem almak için yapılması gereken bir test söyle gerek yok ben yapmadım sizde yapmayın diyen cahil cahil konuşanları da dinlemeyen o test belli haftalarda yapılıyor zaten gereksiz bir şey olsa belli haftalar aralığında yapılmaz
Nisansimge Ayselhmrc 20+1de gittim ama 19 hagta ile uyumlu ilerde bi gelişme geriliği bizi bekliyor olabilir dedi doktor inş olmaz da
Ayselhmrc Nisansimge inşallah olmaz canım ben henüz yaptırmadım 20+1 oldum bu hafta içi gitmeyi düşünüyorum bakalım
Deletedmom133 Meyrooo 15 gün sonrası verdiği için hergün bakman lazım ben kolaylıkla alıyorum randevu 15 gün say öyle ara canım
Meyrooo Deletedmom133 evet normalde veriyo ama ayrintili utrasyon icin vermiyor bugun ikitane hastane aradim ikiside dolu dedi
Deletedmom133 Meyrooo benim kendi doktorum bana randevu ayarladı ben hiç uğraşmadım randevu alamadım özelede gidemedim deyince kağıt çıkardı ranvu almış bana devletten ama olsun Allah razı oldum doktorum bir tane canım benim 😀
Deletedmom133 Meyrooo devletteyim hep çok şükür iyi doktorum herkesin önerisi üzerine gittim kan uyuşmazlık iğnesi için bile yatış gösterdi para ödemedim 🤣
Deletedmom133 Meyrooo pendil kaynarca pendik devlet hastanesi nilüfer gündoğduya gidiyorum birde mükemmel bir doktor daha var tolga tuncel 🙂