Deletedmom133 Meyrooo pendil kaynarca pendik devlet hastanesi nilüfer gündoğduya gidiyorum birde mükemmel bir doktor daha var tolga tuncel 🙂
Meyrooo Deletedmom133 ben yakınım zaten kurtköy de oturuyordum orda renkli utrasyon varmi acaba teşekkür ederim
Meyrooo Deletedmom133 ben pendik devlet hastanesine tolga tuncere. Randevu aldim acaba orda varmıdır ayrıntılı utrasyon
Deletedmom133 Busra0550 uzakmısın çok doğumhaneye çıktım odalar falan güzel 2 yatak var herbir odada TV buz dolabı refakatçiler içinde geniş koltuk var 😄
Nursemomm Meyrooo aslında tarama testlerinden daha gerekli canm alabiliyosan başka devletleri araştırma hastanlerinide dene
Busra0550 Deletedmom133 dudulluda otuyorum yani biraz uzagım. 😌. Ne güzel keşke banada yakın böyle hastaneler ve doktorlar olsa iyi hoş kendimi güvenle teslim edebilcem 😌
Deletedmom133 Meyrooo pendikte var renkli değil ama yönlendirirmi onu bilmem canım hastası değilsiniz ya ama o doktor çok iyi arkadaşım onda sezeryan oldu
Deletedmom133 Meyrooo ama ayrıntılı renkli değil 5 dakika falan sürüyor bakması ama herseyi söylüyor kç
Esmagenc Meyrooo Canım Levent semt polikliniğine randevu al git orda ücretsizmiş. Gün verirler muhtemelen hem yaptırmış olursun için rahat eder hemde tavsiye üzerine birende oraya gideceğim
Kyhnsnl58 Banada özeldeki doktorum ille yptır dedi bi sorunmu var dedim yok dedi. Özel bi doktora yönlendirdi baktım universitede doktormuş ne gerek özeline gitmeye deyip universitede perinotoloğa gittim hiçte sıra beklemedim herkes gözümü korkuttu boya gitme beklersin diye 8 de gittim paralı sıra alınıyormuş 120 tlye aldım 11 e kalmadı işim bitmişti. Vede 29.haftadaydım
Deletedmom133 Meyrooo bilmiyorum ama en azından başka yere yönlendirme yapar belki randevu ayarlar orda asuman bozkurt var olmadı oraya barkot kestirmeye çalış bakalım
Esmagenc Meyrooo Baltalimanı kemik hastalıkları hastanesinin semt polikliniği canım randevu alırken Levent semt polikliniğinden alıcaksın Beşiktaş olarak görünüyor konumda