23Zumra Seheryazarel canim lutfen aglama ve suan bi bebek varsa da onuda stresse koyuyorsun her bebek ayni olucak diye birsey yok ben 27 haftaligim daha bebegimin kilosu ge boyunu dahi bilmiyorum doktor bana hic soylemedi dogunda ogreniriz dedi bende bilmek istiyorum ama bi yanda da iyi ki bilmiyorum diyorum Nasibi varsa her sekilde gelir icini ferah tur lutfen
Vet-hek-meri Canım 9 haftalıkken bebeğimi kaybettim kalbi durdu ve kürtaj ile aldılar Allahım bu yük çok ağır kaldıramam demedim 28 haftalık iken kaybedenler gördüm 9 ay karnında taşıyan doğuran ve doğurdaktan sonra anında ölen bebekler gördüm yani demem o ki beterin beteri var haline şükretmelisin yeni evlisin daha cok zamanın olacak asla isyan etme Rabbim bu dünyada ömür verdiyse varya engel yok o yaşayacak ne kadar küçük olsa da boş yere kendine paralama allaha tevekkül et o en iyisini bilendir..
Seheryazarel Vet-hek-meri muhakkak öyle ben hep dua ediyorum rabbim en iyisini bilir ama ısrarla ve umutla bebeğime dua ediyorum rabbim inşallahhhh ol der diye size de rabbim sabırlar versin inşallahhhh çok zor
12_annee Seheryazarel kara üzüm kuru kayısı kuru erik bunlar çok faydalı kajuda faydalıymış bebeğin beyinini guclendiriyormus yeni öğrendim bol bol süt yoğurt ayran tüket beta değerin 1500 ve 2000'nin altındaysa kese görünmüyormuş benim geç döllenme olduğu için görünmemiş üzülme hiç seninde geç döllenme olabilir kese görünmediği için beta testi yapmadilarmi sana canım
Seheryazarel 12_annee yapmadılar ben geçen hafta ilk doktora gittim adet günümden 2 gün sonra kan 1118 çoktı geçen Cumartesi gittim doktor keseyi gördü yeri güzel dedi üstte dedi kanama yok dedi ben de kanama hiç olmadı şuan bile yok şükür geçen hafta 3.2 mm di dün 6mm olmuş çok büyümemiş dedi ben 16mm olmasını bekliyordum dedi altıdan kalp atışlarını bakacaktı oysaki keseyi küçük görünce bi omunla ilgilendi yolk keseyi bebeği göremiyor musunuz diye bile soramadım şoka girdim 😞😞😞😞 yarın erkek doktora gideceğim bakalım hayırlı haberler alırım inşallahhhh
Szekiye Seheryazarel ah canım şimdiden strese girmişsin ben adet geçikmesinden 10 gün sonra minicik keseyi gördüm 2 hafta sonrada bebek ve kalp atışını duyduk geç döllenmede oluyor böyle hiç korkma ama dikkat et dinlen ilişkiyi bebişi görene kadar bırak hakkında hayırlısı olsun üzme kendini
Seheryazarel Szekiye inşallahhhh bende mutlu haberler alırım peki bi hafta da kesenin 3 mm büyümesi normal mi diğer haftalar toparlar mı ki siz gördüğünüz de nasıldı işte geçen hafta 3.2mm dün 6 mm çok büyümemiş kese
Cagla29930 İlk önce bebeğin hayırlı olsun canım korkacak hiçbir şeyin yok neden dersen geçen hafta 3.6 mm diyorsun bu hafta 6 mm olmuş nerdeyse 2 katı kadar büyümüş bir haftada bence çok iyi kafana takma çünkü bazı doktorlar çok fazla temkinli olduğu için annelerin ne kadar üzülebileceğini düşünmüyor sen rahatına bak iyi düşün her zaman belki bu sefer gittiğinde kalp atışı bile duyarsın Canım 😉
Seheryazarel Cagla29930 Cagla29930 keseden bahsediyorsunuz değil mi 😞 kesem geçen hafta 3.2 di dün 6mm
Seheryazarel Zmrtbdk ama kesem bi haftada 3 cm büyümüş yeri güzel içte kanama da yok diyor ama az büyümüş dedi altıdan bakmadı dua edin lütfen benim için
Seheryazarel Kalphanem inşallah yarin doktor büyümüş der inşallahhhh duanızı esirgemeyin benden ve bebeğimden
Vet-hek-meri Seheryazarel bak hamile kalabilmek de büyük mucize böyle düşün inşallah Rabbim korktuğuna uğratmaz 🙏
Rukiye2709 Seheryazarel canım haklısın endişelenmekte annelik duygusu . Kuzum bak ne kadar bilirsek o kadar tedirginleşiyoruz . Hiç internetten araştırma birde fazla kurcalama . İnan ben doktora yolu kesesini falan hiç sormadım oda söylemedi bile . Ben hamileliğimi öğrendim 2 hafta sonra kese gözüktü 15 gün sonra kalp atışı için gittik sen daha öğreneli be kadar oldu ki . Ben ilk öğrendiğimde 530 lardaydı bir ay sonra kalp atışını Onur’a doktor gösterdi dinletmedi sorsam belki diycek dakika da şu kadar ben kafam da kuracağım neden o kadar internette bunkdar atması gerek yazıyor diye . Çok şükür doktora gitme bize zaman geçmiyor ama gelişim için çok kısa bak sana ne diyorum 4 hafta sonra kalp atışını gördüm bir ay bekledim . Ve şöyle düşün hep tablolar var şu yaşta şu kilo şu boy olacak ama herkes aynı değil bebeklerin gelişimleri de aynı değil . Ne gelirse aRabbimden tevekkül et hayırlı haberler vereceksin Bizde burdan bekleyeceğiz 💋
Mrnz Benmde öyle olmuştu doktor kesenin boyutunun yeteri kadar büyümediğini söyledi aynı şeyleri yaşadım 2 haftayı kendime zehir ettim şuan 27 haftalık hamileyim kızımı kucağıma almak için gün sayıyorum
Seheryazarel Mrnz oy maşallah rabbim bana da yaşatsın inşallah benim gibi olan herkese raabbim hayırlı haberler aldırsın yalnız bırakmasın
Seheryazarel Mrnz lütfen keseniz kaç mm büyümüştü benim gibi miydi 1 haftada 3 mm büyümüş ama herşey iyi diyor kesenin yeri güzel Kanama yok anlamıyorum bende de yok şükür sizin nasıldı anlatabilir misiniz ?
Fatma373737 Seheryazarel canım üzülme her şey allah’tan Benim en son adet tarihim 17 şubat adetim geçti test te çıkmadı kanda gebelik çıktı 1 ay doktora gittim geldim 5.haftada kesen büyümüyor diyor bütün doktorlar bebek gözükmüyor kalp atışı Yok her gittiğim doktor kürtaj olman lazım bu seni zehirler diyor o kadar üzüldüm o kadar ağladım ki içim acıyor gözlerime mukayyet olamıyorum ama herşey allah ‘tan 2 tane özel hastahaneye gittim hatta biri üzgün olduğumu gördü dünyanın parasını alıp test yaptı testlere bakmadılar bile son çare devlet hastanesine gideceğim şuan 8 haftalık olmam lazım çarşamba günü hastahaneye gideceğim olmazsa Cumartesi falan kürtaj olacağım istemesemde
Seheryazarel Fatma373737 eabbim yükünü hafifletsin inşallah sabır ve güç versin allah yardımcımız olsun bebeklerimizi bize bağışlasın inşallahhhh
Fatma373737 Seheryazarel ve sende büyüme olmuş bana da ilk gittiğimde herşey güzel dediler şimdi ise tam tersi konuşuyorlar hiç birşey yolunda gitmiyormuş gibi
Seheryazarel Muhammedamine hiç bakmadı ki keseyi ölçtü haftaya gel dedi 😞 yarın başka doktora gideceğim