Seheryazarel Fatma373737 eabbim yükünü hafifletsin inşallah sabır ve güç versin allah yardımcımız olsun bebeklerimizi bize bağışlasın inşallahhhh
Fatma373737 Seheryazarel allah razı olsun arkadaşım sağol her şey allah ‘tan ne yapabiliriz ki üzülmemek elde olmuyor ama yapacak bişi yok kim ister böyle şeyler duymak😔
Seheryazarel Muhammedamine hiç bakmadı ki keseyi ölçtü haftaya gel dedi 😞 yarın başka doktora gideceğim
Asiacr Seheryazarel ilk denemede hamile kalman senin icin cok guzel birsey. Bu herkese nasip olmuyor canim ne guzel demek ki bir sorununuz yok. Icini ferah tut ve dua et. Rabbim yardimcin olsun.
Askkokuluyavrum Seheryazarel öyle düşünme insanlar karnında Doğuma 2 gün kala evlatlarını kaybediyor Rabbim sağlıklı sıhhatle evlatlar nasip etsin evhamın çok erken baslamis daha dur ilerleyen günler de zaman geçmez canim kendini de hali hazır da senden beslenen senin psikolojini alan evladını da yıpratma veren de Alan da Allahım ona bin can feda yapacak tek şey bol dua oku Allahım ona sağlık sıhhat ver bizlere nasip et hayırla sağlıkla sıhhatle diye Rabbim layigiylaa kucağına yakıştırsın 🙏🙏
Seheryazarel Askkokuluyavrum inşallahhh allah razı olsun ediyorım etmez miyim sizde esirgemeyin duanızı inşallahhhh
Seheryazarel Mrnz oy maşallah rabbim bana da yaşatsın inşallah benim gibi olan herkese raabbim hayırlı haberler aldırsın yalnız bırakmasın
Seheryazarel Mrnz lütfen keseniz kaç mm büyümüştü benim gibi miydi 1 haftada 3 mm büyümüş ama herşey iyi diyor kesenin yeri güzel Kanama yok anlamıyorum bende de yok şükür sizin nasıldı anlatabilir misiniz ?
Mrnz Seheryazarel ben hatırlamıyorum mm lik olarak ama normalde 1 haftada büyümesi gerekende 3mm daha küçüktü atıyorum 5olması gerekirken 2 gibi
Minnakanneee Seheryazarel ah canım benim 9 aylık bebeğini kaybeden var günlünü ferah tut inşallah hayırlı haberler alırsın . Bizim hayr sandığımızda şer , şer sandığımız hayr çıkar bazen bilemeyiz. Olmadı diye üzüldüğümüz bişeye yeri gelir iyiki olmamış diye seviniriz kendini yıpratma sakın
Seheryazarel Minnakanneee allah razı olsun burada ki arkadaşlarımız sayesinde içim biraz ılıdı yarın ola hayrola 🙏🏼
Rukiye2709 Seheryazarel canım haklısın endişelenmekte annelik duygusu . Kuzum bak ne kadar bilirsek o kadar tedirginleşiyoruz . Hiç internetten araştırma birde fazla kurcalama . İnan ben doktora yolu kesesini falan hiç sormadım oda söylemedi bile . Ben hamileliğimi öğrendim 2 hafta sonra kese gözüktü 15 gün sonra kalp atışı için gittik sen daha öğreneli be kadar oldu ki . Ben ilk öğrendiğimde 530 lardaydı bir ay sonra kalp atışını Onur’a doktor gösterdi dinletmedi sorsam belki diycek dakika da şu kadar ben kafam da kuracağım neden o kadar internette bunkdar atması gerek yazıyor diye . Çok şükür doktora gitme bize zaman geçmiyor ama gelişim için çok kısa bak sana ne diyorum 4 hafta sonra kalp atışını gördüm bir ay bekledim . Ve şöyle düşün hep tablolar var şu yaşta şu kilo şu boy olacak ama herkes aynı değil bebeklerin gelişimleri de aynı değil . Ne gelirse aRabbimden tevekkül et hayırlı haberler vereceksin Bizde burdan bekleyeceğiz 💋
Seheryazarel Rukiye2709 inşallahhhh o güzel yüreğinizi de görsün inşallah rabbim desteğiniz için teşekkürler yarın doktor umarım güzel haberler verecek bende size söyleyeceğim rabbim dilerse 😍🙏🏼🙏🏼
Tugba3434 Seheryazarel şakın üzülme benimde küçüktü büyümemişti 6+3 de sonra kanama diye bi gittim acile pıt pıt bi ses duydum kalp atışıymış şuan 32+3 haftalık olduk ❤️ Kese bebek görülmesi kalp atılı bunlar hızlı olan şeyler yani bugun öyle yarın gidersin büyümüş olur şnşallah ama tavsiyem başka doktora git ❤️❤️
Seheryazarel Tugba3434 ya kalbim pıt pıt attı okuyunca allah razı olsun içim ısındı yarın başka bi doktora gideceğim belki 1-2 mm büyümüştür ve benimledir sizde bana ve miniğime dua eder misiniz rabbim sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin göz bebeğinizi Allah’a emanet olun
Seheryazarel Tugba3434 Sevilenn allah razı olsun senden inşallahhhh benim de öyledir Allah’ın izniyle canım inşallah dua et bana ve bebeğime
Sevilenn Seheryazarel 2-3 hafta once benimde benzer boyle bir şey olmuştu... ilk hamileligim bizimde ilk denememizde oldu doktorda ilk muayenemdi gitim 8 şubat son adetimdi doktor dedi diş gebelik ya da buyumemiş kan tahlili istedi eve geldim ağlamaktan heba oldum annem hemen kendi doktorunu arayip gitik çok kuçuk dedi gorunmuyo ama olmasi gereken yerde haftaya gel tekrar bakicaz dedi geçen hafta gitim adetimden 7.5 haftalik olmam gerek geç dolenme olduğu için 4.5 haftaliksin dedi herşey gayet iyi sadece bebegin çok kuçuk olduğu için kuvetsiz hala dedi ve folik asit yazdi şimdi 5.6 haftalikim mayis için randevum var inşallah hayirli haberler aliriz canim moralini bozma ilk hamileliğim diye çok ağlamiştim uzulmuştum ama Allah buyuk stresle sadece kendimizi değil onlarida yoruyoruz 🙂
eglhnztrk Seheryazarel canım merhaba. Benim kesemede yeterince gelişmemiş demişlerdi once. Sonra kalp atısını duyduk gene de geriden geliyo sağlıksız gebelik olabilir dediler. İlk öğrendiğimden beri hep 4 gün geriden geliyordu. Beta değerim çok yüksek olduğu için geç döllenme değildir diyolardı. Dokuz haftalıkkende kalbi durdu. Bir ay önce kürtaj oldum. Bebeği genetiğe gönderdik 69 kromozomu varmış. Yaşaması doğması imkansızmış. Doğsa bile hemen ölürmüş. Allahımın bir bildiği var. Çok üzüldüm çok ağladım ama Allah kimseyi çocuğuyla sınamasın. Şimdi eşimle genetiğe gittik sonuclarımızı bekliyoruz. Ben bebeğimi kaybettim diye sende aynı şeyi yaşıcaksın demiyorum. Her gebelik birbirinden farklı. Dokuz ay mucizevi herkes için farklı bir süreç. Ben yaşadıklarımdan bunu anladım. Ona oyle buna böyle oldu diye sanada öyle olcak diye bir şey yok. Dua etmekten beklemekten başka çarede yok. Allahım en hayırlısını nasip etsin herkes için.
Tugba3434 Seheryazarel amin kuzum kesinlikle başka doktorlara gözük yengeme gelişmemiş hemen alalım dediler aldılar bi akrabamada dediler izin vermedi başka doktora gitti iğne ile hayata tutunddu bebek
Tugba3434 Seheryazarel birde şunu bil doktorlar herzaman en kötüsünü söyler korkma babada düşerse ben bişey yapamam. Hazırlan demişti ağlamıştım suan 33 haftalıgız . Hem eğer gelişmezse alırlarsada üzülme düşükten sonra rahim aşagıda oluyo ve Allah’ın izniyle hemen hamile kalırsın kuzum hayırlısıını dile yer gök dua ile ❤️ Yoktan var eden rabbim miniğinde can verir sağlıcakla kal ❤️❤️