Seheryazarel Rukiye2709 ayy allah razı olsun içime su serptin inşallah benimde öyle mutlu son olur sende Allah’a emanet ol
Seheryazarel Cagladevecioglu nasıl ilerledi peki ama doktor kese iyi yerde hiç kanamam yok içer de kanama yok dedi sen nasıl oldu
Cagladevecioglu Seheryazarel canim benimde haftama Gore kese cok Kucuktu doktor beta degerime bakti bi bakalim dedi zaten betan dususe geciyosa dusuk yapiyosun demektir kimyasal oluyo yani bende beta degerine bi baktir canim ben ayni sekilde dusuk yapmistm :(
Reykzy Seheryazarel yapma kuzenim üç düşük yaptı evlendiğinden beri çevresindeki herkes hamile hep aynı haftada çocuk düşüyo ama doktorlar bişey yok diyo allhtan hayırlısını iste eksik duat etme 🙏🏻 Hakkında hayırlısı olsun
Reykzy Seheryazarel bide üzmek istemem seni ama çocukta anomali varsa vücut onu atıyo 12. Haftaya kadar üç ay da kısa bi süre diil öyle düşün seni çok iyi anlıyorum benmde kanamam oldu gitti kesin çocuk dedim elim ayağıma dolandı sonra sakinleştim gittim gördüm hayırlısı için dua ettim 33. Haftamıza geldik çok şükür allahım senin için en hayırlısını versin 🙏🏻 O bebeğin yiyeceği ekmek varsa her türlü alırsın kucagına büyütürsün
Pnr_jr Seheryazarel Canım ağlayacak birşey yok. Aksine sinirlerini düzelt ki beslensin senden🙂 bebekler büyük ya da küçük olabiliyor dönem dönem , bu düzeliyor 😊 Rahat ol, avokado ve havuç ye , et ye beslenmene odaklan💪
Seheryazarel Pnr_jr yalnız daha bebeği görmedik kese geçen haftadan beri 3 mm büyümüş doktor sağlıksız olabilir haftaya tekrar gel dedi
Pnr_jr Seheryazarel Hiç belli olmaz , bana kesen Yok bişey Yok dedi suratsız bir şekilde. Kan testi istedim çat diye bebek... Başka doktora gittim birkaç gün Sonra kesen bu dedi.
Seheryazarel Pnr_jr inşallah içim biraz rahatladı Pazartesi başka doktora gidiecm içimden büyümüş diyecekleri geçiyor inşallahhhh öyle olur
Seheryazarel Cagladevecioglu çok üzüldüm sizin için umarım ben aynı şeyi yaşamam allah hayırlısını versin
Seheryazarel Rukiye2709 sizin gene iyiymiş benim ilk gördüğünde keseyi geçen hafta 3.2 dedi Bugün 6 hafta 1 günlük 6 mm dedi
Pnr_jr Seheryazarel Rahat ol sen , ikinci doktora gitmeden bu hamilelik süresince de olumsuz hiçbirşeye hemen inanma.
Zmrtbdk Seheryazarel bu zamanlarda çok küçük olduğu için alttan muayene ederler genelde canım.Karından olduğu için de kalp atışını daha geç duyabilirsiniz.Henüz üzülecek bir şey yok kese de büyümüş beklemek zor sadece.
Seheryazarel Zmrtbdk ama kesem bi haftada 3 cm büyümüş yeri güzel içte kanama da yok diyor ama az büyümüş dedi altıdan bakmadı dua edin lütfen benim için
Hyrye Seheryazarel şu doktorlar yok mu olur olmaz konuşuyorlar insanın canını sıkıyorlar sen içini ferah tut Allah yardımcın olsun moralini bozma
Kalphanem Seheryazarel bende 4 haftalıkken yaşadım hemde alttan bile bakmışlardı yok demişlerdi içini ferah tut
Seheryazarel Kalphanem inşallah yarin doktor büyümüş der inşallahhhh duanızı esirgemeyin benden ve bebeğimden