Yagmurerol Oges bendede fazla cıktı, yesil akinti bendede var, antibiyotik kullanicam bugunden itibaren 5 gunluk
Yagmurerol Oges değerimi unuttum ama banada daha once toz verdi suya kattim gecirmedi o yuzden antibiyotik verdi. Mutlaka doktorunuzu dinleyin
Nata97 Oges lokosit icin duavag vaginal tableti yazdi. Vajinama koyucam shimdilik klindabiox mantar icin kullaniyorum. Bu ilaclar Azwrbaycanda bilmiyorum orda varmi
Seda5892 Oges bende de lökosit esteraz +++ lökosit değerim de 15.45 çıktı canım amoklavın 1000 mg kullanıyorum
Yasemincifci Oges gebeliltr sıkıntı olabiliyor bazen ne kadar cabuk tedavisine baktın o kadar iyi canm
Elininanasi Oges merbaha canim.benim lokosit deyerim 12.56 ciktmisti yani.bu uzden ilac kullaniyorum Lokosit deyerin varsa enfeksionla mubarize apariyosun demek Kasinti yanma yesil akinti gibi seyler bendede vardi.simdi biraz kecmis Ilac al insallah gecer gider
Oges Yasemincifci anladım şu içtiğim ilaç fayda eder umarım değilse gittiğimde başka ilaç yazar mutlaka
Oges Yagmurerol tozu içeyim o zaman dediğiniz gibi fayda etmezse başka ilaç verir mutlaka kaç doz içtiniz tek kullanımlık iki kere üç gün arayla iç dedi doktor
Beyazlale Canim benim lokosit degerim 9-10 cikmisti sari akintim oluyordu bolca su ictim gunde 3 litrrye yakin bir hafta sonra test yaptim tekrar 3 e düşmüştü su if bol bol tabi doktora gorunkeyide ihmal etme
[silindi] Oges benimki 1000lerde çıktı canım hemde 3kez nüksetti korkutma kendini tek kullanımlık dozlardan verir sana ben günde 2kez 750mg antibiyotiği 15gün kullandım serumları saymıyorum bol su iç iç çamaşırını sık değiştir tuvalate her gittiğinde önce bir su dök sonra otur
Oges [silindi] klozet kullanıyorum kayınvalidem bizde ona da kullanma diyemiyorum o da kullanıyor her girdiğimde oturmadan çamaşır suyu ile yıkıyorum , çamaşırımı da değiştiriyorum şu da içiyorum inşallah faydası olur