Oges Yagmurerol tozu içeyim o zaman dediğiniz gibi fayda etmezse başka ilaç verir mutlaka kaç doz içtiniz tek kullanımlık iki kere üç gün arayla iç dedi doktor
[silindi] Oges ha bu arada tozdan sonra sabaha kadar idrarını tutmaya çalış zaten eczacın söylemiştir geçmiş olsun
Yagmurerol Oges ben 1 kez kullandim ama sonucta herkesin durumu bir degil, siz doktorunuza guvenin mutlaka dediklerini uygulayin. İnanin zarar vericek bisey yapmaz hicbir doktor 🙂
Oges [silindi] klozet kullanıyorum kayınvalidem bizde ona da kullanma diyemiyorum o da kullanıyor her girdiğimde oturmadan çamaşır suyu ile yıkıyorum , çamaşırımı da değiştiriyorum şu da içiyorum inşallah faydası olur
[silindi] Oges canım bizi ki de klozet ben ve eşim tekiz eşim 6-7civari eve gelir genelde tek kullanıyorum ama her oturuşumda su döküyorum halı falan kaldırdım kendimi ilaçlara vermektense orayı saat başı yıkarım daha iyi
[silindi] Oges evet canım tek dozlardan 2kez kullandım ama sürekli nüksetti en son doktor antibiyotik verdi yine nüksedince serum ama çok şükür atlattım 35leri falan görünce ay çok iyiyim demişliğim var 😊
Oges [silindi] ben kendim önemli değil de bebeğe zarar verir erken doğum a sebep olur diye korkuyorum inşallah götürürüz biz de 35 36 ları 😊
Oges [silindi] valla 5 e kadar zor tuttum tutamadım uyuyamadım mecbur gittim ama 5 saat de yeterli değil midir
Snturk Oges idrardaki enfeksiyon bildigim kadariyla. benimde +cikmisti cok yuksek degildi. Tek kullanimlik monurol vermisti doktor. Suya karistirip ictim. Tekrar gittigimde cok dusuk degerde cikti onemsenmeyecek kadar dusuk dedi bise vermedi.