Oges 3 +++ çıkmış değerim fosfor yeşili gibi renkte akıntı oluyor lavaboda sildikçe peçetede görüyorum doktora da gidemedim sağlık ocağında baktırmıştım hastaneyi aradım doktor monurol şase al dedi iki kullanımlık toz biri bugün diğeri üç gün sonra dedi dün içtim ama kasığındaki acı geçmedi akıntı da devam ediyor aynı şekilde olan var mı ? Korkmalı mıyım ? Salı günü farklı bir hastanede randevu aldım onu bekliyorum
Goncimikk Oges benimde lökosit değerim yüksek ama 5 olması gerekirken 14 çıkmış sulcid 750 mg antibiyotik kullanıyorum akıntım herhangi bişeyim yok Ama benim. Sizin değerinizi çok anlayamadım açıkçası
Oges Goncimikk idrar testinin altında lökosit yazıyor pozitif +++ çıkmış en yüksek 3 müş zaten benim de üç çıkmış ilk defa böyle oldu 😑
Nata97 Bende de sarimsi akinti var mikrop cikti. Leykosit deyerimde galiba. Doktor fitil yazdi bana 10gun aradan sora bashlayacagim. Duevag vaginal tableti yazdi bana
[silindi] Oges benimki 1000lerde çıktı canım hemde 3kez nüksetti korkutma kendini tek kullanımlık dozlardan verir sana ben günde 2kez 750mg antibiyotiği 15gün kullandım serumları saymıyorum bol su iç iç çamaşırını sık değiştir tuvalate her gittiğinde önce bir su dök sonra otur
Oges Yasemincifci salı günü gidicem çok mu geç olur acaba ? Gideceğim yer uzak randevuyu salıya aldım o yüzden bekleyin diyorum ilk defa gidicem o doktora da
Nata97 Oges tamam bende oluyor. Ama bende hemde mantar cikti(( ondan dolayi shuan onuncin fitil kullaniyorum bitsin ara verip leykosit icin bashliyicam
Nata97 Oges gec olmaz canim. Enfeksiyon bebege hamilelik surecinde etki yapmaz Dogum zamani rahimden gecince bulasha bilir bunun icin tedavi aliyorum ben
Oges Nata97 hımm fitil lökosit için değil yani anladım lökosit için ne verdi doktor ya da daha sonra mı verecek
Ckyert Oges enfeksiyon olduğu için doktorunuzun söylediklerini kullanın şikayetiniz geçmezse yeni tahlil yaptırın hala enfeksiyon varsa ilaç değiştirirler
Nata97 Oges lokosit icin duavag vaginal tableti yazdi. Vajinama koyucam shimdilik klindabiox mantar icin kullaniyorum. Bu ilaclar Azwrbaycanda bilmiyorum orda varmi