Burcuveburcum Zeynepzeze 20.haftadayım 17.haftadan beri hissediyorum kızımı🎀 İki 5li hastane çıkışı3 tulum ve çıtçıtlılar aldım,elektrikli anakucağı aldım yavaş yavaş devam edicez bakalım kısmetse🙏
Eminehm Zeynepzeze 17+1 haftalığım eylül sonu doğumum inşallah ama hala daha cinsiyet belli değil o yüzden sadece bebek arabası aldım başka bişey alamadım maalesef 🤦
Gizmoo2013 Zuleyha18 Eminehm benmde eylül sonu 12 de erkek 15 te kız dedi ama bende net gözüyle bakmıyorum 15 ten sonra değişrmi bilemyorum şuan 16+3 oldum bizde öğrensekte net başlasak 🙈🥰
1ogrencianne Zeynepzeze ben başladım zıbın ve birkaç kıyafetini aldık bugün annemle 😊 diğerlerini de liste yaptım netten getirteceğim inşaAllah 😍
Mlssa 1ogrencianne şimdik 20+3 olduk ablası😍 baya bir hareketli 🙏🏻 Senin tam kaçıncı hafta simdi aynımıydık canım
Vaveyla Zeynepzeze cinsiyet belli ama eşimin ailesi sağolsun değişir dedi dhaa hiç bir şey almadık 22 hafta bitmek üzere
Esrarse 17. haftadan beri hissediyorum hareketlerini 🤗 yatak ve bir kaç küçük şeyler hariç hepsi hazır oğlusumun ama zor geçiyor günlerim ayaktayken rahim ağızı kısalığı oluyor 😩 vajinal bölgemde baskı hissediyorum ve hareketlerini kasıklarımda hissediyorum nedense
Zeynepzeze Esrarse Ayaktayken çok ağrım oluyor mesela dışardaysam özellikle, ağrıdan duramıyorum bu neden olur ki 😒 çok zordur sizin için de hayırlı doğumlar inşaALLAH
Esrarse Zeynepzeze sağol sanada canım dikkat et benimde ağrılarım oluyordu kasıklarımda, doktora gittim ayakta rahim ağızı kısalığı oluyormuş işte sende de olabilir doktora danışsanız iyi olur 😔
Handeky Zeynepzeze benimde oyle bugun dısarı cıktım biraz fazla yürüdüm smdi ayaga kalktmı agrıdan duramıyorum ya bende 19+3 üm kasıklarım karnımın alt tarafı fena
Zeynepzeze Handeky Aynı işte aslında geçen hafta doktorum rahim ağzın kapalı dedi. Ama ne ile alakalı bilmiyorum. Çok ağrıyor şu anda da. Bir dolgunluk hissi de var 🤷♀️
Handeky Zeynepzeze banada ıkı hafta once plesanta hafıf asagıda dedi ama sorun deıl cıkar dedı acaba bugunde fazla yürüyünce omu ağrı yaptı Haftaya randevum var bakalım😕
Melek2102 Zeynepzeze yavas yavas basladik almaya Anca haziran sonu gibi besik vs almayi düsünüyorum .. 20+1 olduk oglumla🥰❤️