Mlssa 1ogrencianne şimdik 20+3 olduk ablası😍 baya bir hareketli 🙏🏻 Senin tam kaçıncı hafta simdi aynımıydık canım
1ogrencianne Mlssa ayy 11 gün önce yazısına hiç dikkat etmemişim canım bugünün yazısı sandım ya 😂 ben şu an 18+6’yım 😊
Handeky Zeynepzeze banada ıkı hafta once plesanta hafıf asagıda dedi ama sorun deıl cıkar dedı acaba bugunde fazla yürüyünce omu ağrı yaptı Haftaya randevum var bakalım😕
Gizmoo2013 Zuleyha18 Eminehm benmde eylül sonu 12 de erkek 15 te kız dedi ama bende net gözüyle bakmıyorum 15 ten sonra değişrmi bilemyorum şuan 16+3 oldum bizde öğrensekte net başlasak 🙈🥰
Eminehm Gizmoo2013 14 haftalıkken erkek ama kesin değil dedi 16 haftalıkken göremedi cuma günü tekrar gidicem bakalım bu sefer öğrenirim inşallah 😀
Mlssa 1ogrencianne olsuun😍 ben 18de azcık azcık baloncuk patlaması gibi hissediyordum şimdi artık net hissediliyor😍 sen de hissediceksin tamamen çok azcık kaldıı🥳🥳❤️
NeverTooLate Kızlar aranızda tetenoz aşısını yaptıran var mı ? Ben 19 haftalık oldum hemşire yarın için çağırdı aşıya.Aç ya da tok farkeder mi yaptıran arkadaşlara sormak istedim
1ogrencianne Mlssa evet ya bende de öyle oluyo şu an 😍 hafiften ittiriyo gibi oluyo bazen de yumuşak böyle değişik bi his ben de tamamen hissedebilmeyi çok istiyorum 😍🥳 hissettikçe daha da güzelleşiyor hamilelik duygularım değişiyor 🥰😍
Mlssa 1ogrencianne Evetttt gerçekten o kadar tuhaf ve güzel ki😍 İnsan ne hissedeceğini şaşırıyor ama çok heyecanlı bir duygu Allah isteyen herkese yaşatsıb😍🙏🏻❤️