feyzaa34 Zuleyha18 ben 19+2 yim kuzum öyle bizzat yumruk falan hissetmiyorum ama 3 gündür içerde biseyler dönüyor bunu farkettim😅😅😅
Tokattt Mrvyldrm benim de öyle canım ama plesanta da açılma ve kanama var Benimde düşük iğne ve ilacını kullanıyorum yatıyorum sürekli 🤲🏻🤲🏻🥺
GulsahMulayim Zeynepzeze günler geçmiyor yada öyle geliyor. 17 haftalık 🤗 bir hareket bile hissedemedim daha tık Yok 🙈 battaniyeleri yelekleri falan annem yapmış hepsini hemen ☺️ Anneanne bizden heyecanlı ve hevesli :) ben hiçbirsey almadım daha Ne kıyafet ne oda. Erken değil mi daha ben 1-2 ay Sonra falan yapmaya başlarım diye düşünüyordum ama. Geç mi Olur ki.
Zeynepzeze GulsahMulayim Bizim de anneanne yelek, hırka, battaniye ve anakucağı ördü bile 😂 çok heyecanlı gerçekten.. Ben yavaş yavaş beğendiklerimi alıyorum evet zaman olarak erken ama çok hevesleniyorum 2 haftadır hoşuma gidenleri alıyorum ☺️
Saratln Tokattt yok tokattaysan hangi hastanede doğum edeceksin diye soracaktım benim doğumum orda olacakta..😂 değişmiyor heralde yeni hesap açman gerek
Taneminci Zeynepzeze battaniyeleri örgü yelekleri tulumları zıbınları çorapları biberonu emziği hastane çıkışı bornozu tamam gerisinide almaya çalışıyorum 🙈 beşiğini arabasını falan annem alacak zaten bu yazdıklarımın hepsini annem aldı biz resmen hiçbirşey almadık sizdede böyle bir adet var mı merak ediyorum ben ilk defa duydum çünkü herşeyini kendisi aldı 🤷🏼♀️
Zeynepzeze Taneminci Adet olarak anneanne beşik alır. Ama dediğiniz gibi benim annem de örgüler yaptı, kıyafet alıyor sürekli.. Baya da hevesliler adet olmasa da yapıyorlar herhalde 😂
Gizmoo2013 Zuleyha18 Eminehm benmde eylül sonu 12 de erkek 15 te kız dedi ama bende net gözüyle bakmıyorum 15 ten sonra değişrmi bilemyorum şuan 16+3 oldum bizde öğrensekte net başlasak 🙈🥰
KYLZ Zeynepzeze 20+6 yız 17 den beri hissediyorum dahada netleşti hareketleri artık vuruyor yani resmen ☺️ Aldıklarım da küüçük kızıma hastane çıkışı 2 tane takım bebek arabası ve biberon ☺️💕🥰