Saratln Zeynepzeze evet baya bişeyler aldım beşik gardrop arabası tamam çok şükür. Erkenden bitsin ağırlaşınca uğraşmayım diye..
ikicocuklubiranne Zeynepzeze ufak ufak başladık cinsiyetimiz ikili testten beri belli 😊 ufak ufak hareket etmeye başladık artık 😇
Uykusuzgeceler Zeynepzeze yarın doktor kontrolünden sonra toplu alışverişe çıkalım diyoruz şimdiden çok yoruluyorum erkek denildi ama degişirse diye yarını beklıycez sonrada alışveriş 😍😍😍
Saratln Zuleyha18 ben 18-19haftada hissetmeye başladım.. hatta bugün ilk defa karnımın hareket ettiğini gördüm..😍
Mrvyldrm Başlamadım ama başlamak istiyorum nerden başlayacağımı bilmiyorum:) dün kontrole gittim doktor rahim kasılmaların var dedi progestan verdi erken doğum tehditi dedi böyle bir durum yaşayan varmıki?
Tokattt Mrvyldrm benim de öyle canım ama plesanta da açılma ve kanama var Benimde düşük iğne ve ilacını kullanıyorum yatıyorum sürekli 🤲🏻🤲🏻🥺
Meriipella1 @Zeynepzeze daha alınan biberon, battaniye, 2-3 zıbın, 5-6 parça kıyafet, bebek çantası o kadar 😂
Meriipella1 @Zuleyha18 15. Haftada seyirme oldu 16-17 de hareketlerini hissediyodum ufak ufak 18 e girdik şimdi daha çok hissediyorum ☺️
LINDAMAY Biz de 19+5 olduk. 17 haftalıkken içimde nabız atıyor yada karnım seyiriyo gibi birşey hissettim ama ilk bebeğin henüz hissetmezsin dediler. Sanırım kızım küstü o günden sonra hiçbir şey hissetmedim 😞 Alışverişi ise detaylı tarama testinden geçtikten sonra yapmaya başlıcam.
ikicocuklubiranne LINDAMAY bende ilk olarak öyle hissetmiştim canım aynı zamanlarda şimdi 18+0 olduk dün akşam böyle tuhaf bir histi hareket etti iki defa ama nasıl bir şeydi anlatamam 😊