serpil60 ya baya korku sardı beni bide hafif pembe bi kan görünce doktoruma mesaj attım gece sabah dönüş yapınca içim rahatladı endişelenme olur öle şeyler dedi bilmemiz gereken üç şey var sanırım aşırı sancı , suyun gelmesi , ve kanaman olursa direk hastaneye seninde aklında olsun 😍
    ElifKural evet benim doktorum da sancı kanama su gelirse acile gel hemen dedi. Aklımızda olsun panik yapıyoruz zaten 😃😃
      serpil60 valla aşırı panikledim sancımda yok bide eşimide heycanladırmak istemedim gecenin 5.30 unda annemi arıyorum halime gülüyorum şimdi 😂
        Yagmurerol bebeğin kafasının bi kısmı kanala girmiş ama tamamen dönmesini bekliyor doktorum aslında tamamen kafası girmiş olsaydı çoktan doğurmuştum benim kızçe biraz inat sanırım tamamen göbeğimin sağ tarafına yerleşmiş şekilde biraz yer değiştirse baskı kurucak
          ElifKural canım artık insan sıkılıyor hafiflemek istiyor bi şekilde Doğum olur Rabbim güç versin ben de 38+2 artık ağırlaştım zor yatıp zor kalkıyorum gel artık diyorum nişan geldi ama iki gündür ne gelen var ne giden
            Zehra5507 kasık ağrım var bugün . Önceki günler bu kadar yoktu . Pazartesi kontrolüm var bakalım ne dicek doktorum . Sende nasıl belirtiler var canım
              ElifKural ben de 38+2 yim bugün akıntımda çok hafif kahvelik vardı ve çok az gelmişti akıntı acaba nişan olabilir mi? Pazartesi kontrolüm var herşey yolunda giderse inşallah çarşambaya sezeryan günüm var
                Prettymom benimde nişanım bugün geldi doktora gittim 1.5 cm acılma varmış
                Yagmurerol ay vallahi ya ne zor işmiş bu işler nişanım geldi 1 saat önce kontrol etti doktor 1.5 cm acılma var ama hıc sancı yok